SZTÁRDZSÚSZ

Nem hoz­tunk jó hí­re­ket a nagy­be­teg ma­gyar ze­nész­ről

Nem javul az ál­la­pota Orbán Jó­zsi­nak. Hiába a sok barát tá­mo­ga­tása, biz­ta­tása, a ze­nész még min­dig nem lé­pett a gyó­gyu­lás út­jára.
  • Szerző: bdf

Kemény harcot vív Orbán Józsi. A zenész nemrég annyira legyengült, hogy a barátok jobbnak látták, ha orvosi segítséget kérnek. A 100 Fok Celsius frontembere szinte teljesen feladta a harcot, nem evett, és mély depresszióba esett.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nagyon nincs jól Józsi. Az utóbbi időben pontosan ezért nem beszélünk sokat róla. Rendkívül le van gyengülve, és ez visszaveszi a felépülési lehetőségeket

– kezdte az AcNews-nak Benkő Balázs.

„Ő olyan életet élt, amikor mindig, minden helyzetben azt csinálta, amit akart, az égvilágon semmi baja nem volt, most pedig a jelenlegi állapotában semmi sem lehetséges. Ezt pedig nehezen viseli” – árulta el a zenész.

„Nem tudom Józsi döntéseit, akaratát egy picit sem befolyásolni azzal kapcsolatban, hogy a betegségével miképpen néz szembe. Nem tudom és nem is akarom megváltoztatni azt, ahogy ő gondolkodik” – árulta el Benkő László fia, aki úgy véli, a pozitív hozzáállás nélkül képtelenség a gyógyulás útjára lépni.

„Úgy vélem, kilencven százalékában hozzáállás kérdése. Az utóbbi időben sok ismerőst láttam a környezetemben, akinek sikerült. Nem egy esetben utólag tudtam csak meg, hogy beteg volt. Minden azon múlik, hogy egy bizonyos szituációhoz, helyzetben, betegséghez, szerelemhez vagy bármihez hogy állunk hozzá. Most már, hogy Józsi napról-napra jobban kezdte feladni, egyre többen ültünk össze, hogy megpróbáljuk őt valamilyen módon visszarántani. Minden nap megyünk hozzá, nem csak én, hanem az összes barát, ismerős. De a legnagyobb dráma jelenleg az, hogy rendkívül sokat fogyott” – mondta Balázs, akit rendkívül nagy szomorúsággal tölt el, hogy barátját ilyen állapotban látja.