BOZÓT

Orbán fő­be­lö­vé­sére biz­tat egy MSZP-s po­li­ti­kus

Simon Jó­zsef, az MSZP pécsi szer­ve­ze­té­nek el­nök­ségi tagja el­ké­pesztő dol­got írt egy a Pesti Srá­cok ol­da­lán meg­je­lent cikk alá. Kér­dés, mit lép­nek a szo­ci­a­lis­ták, és Ka­rá­csony Ger­gely, az MSZP-Pár­be­széd mi­nisz­ter­el­nök-je­löltje.
  • Szerző: F.G.

Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja, Tóth Bertalan szocialista parlamenti frakcióvezető korábbi kampányfőnöke

a Pesti Srácok Facebook-oldalán megjelent a cikk alatti bejegyzésében

egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja a kormányfőt, és az a felirat olvasható rajta, hogy „Keresd a hibát! Én nem találtam”.

A Fidesz a történtek után választ vár Karácsony Gergelytől, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől, valamint Molnár Gyula szocialista pártelnöktől arra, megengedhetőnek tartják-e az MSZP-ben, hogy valaki politikai ellenfelei kivégzésére hívjon fel, illetve ezt kívánatosnak tüntesse fel – közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

Meddig lehet ezután Simon József az MSZP tagja?

– tette fel a kérdést.

Gulyás Gergely azt is mondta, hogy az MSZP annak a kommunista állampártnak a jogutódja, amely a politikai ellenfeleit felakasztatta, kivégeztette, a fizikai megsemmisítésüket is megengedhetőnek tartotta.

„Az a kérdésünk Molnár Gyulához és Karácsony Gergelyhez, hogy leszámolt-e ezzel az örökségével (…) az MSZP, vagy még ma is megengedhetőnek tartja az MSZMP által a politikai ellenfelekkel szemben alkalmazott eszközöket” – közölte.

Eközben a címlapon