SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

17 mil­liós nye­re­mény a vegas.hu-n

Több mint 17 mil­lió fo­rin­tot nyert egy sze­ren­csés já­té­kos hét­vé­gén Andy Vajna on­line ka­szi­nó­já­ban a vegas.hu-n. A 45 éves hölgy nyer­tes több já­té­kot is ki­pró­bált, ki­tar­tá­sá­nak kö­szön­he­tően a közel 20 mil­liós pluszt né­hány nap alatt si­ke­rült el­ér­nie.
  • Szerző: Ripost

Fantasztikus nyereménnyel lett gazdagabb a kitartóan játszó szerencsés hölgy.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem ez az első alkalom, hogy Magyarország első legálisan működő online kaszinójában 10 millió forint feletti összeget nyertek. Legutóbb egy szerencsés tétjének 7400-szorosát, összesen több mint 11 millió forintot kaszált a vegas.hu Rambo játékán.

A vegas.hu-n elérhető Mega Moolah jackpot nyeremény értéke eközben már meghaladja az 1 milliárd forintot. A játékon egyébként a mega jackpot mellett három kisebb összegű jackpot is elérhető, ezek nagyjából 2 ezer, 20 ezer és 200 ezer forintról indulnak, és jóval gyakrabban találnak gazdára a főnyereménynél.

Mivel nemzetközi jackpotalapról van szó, a szóban forgó kifizetések után a vegas.hu 15 százalékos kötelező személyi jövedelemadó előleget fizet, és a játékosok számláján már csak az adóval csökkentett összeg kerül jóváírásra.