HŰHA

Ide szö­kött Benkő László a ren­ge­teg or­vosi vizs­gá­lat után

Az Omega le­gen­dás bil­len­tyűse nehéz idő­szak előtt áll, na­po­kon belül ki­de­rül­het, mi­lyen da­ga­na­tos be­teg­ség­gel küzd. A ze­nész nem haj­landó le­mon­dani egyet­len fel­lé­pést sem!
László életkedve töretlen
László életkedve töretlen

Ahogy arról először a beszámolt, szerdán reggel Benkő László teljes körű kivizsgálásra érkezett egy belvárosi kórházba, ahol korábban az orvosok azt sejtették:a billentyűsnek daganata van.

Mi több, áttétek alakulhattak ki a szervezetében. Hogy pontosan milyen daganatos betegségről van szó, még nem tudni, ezért az elkövetkező hetekben tetőtől talpig kivizsgálják a zenészt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Jelen pillanatban azt sejtik, hogy a vastagbelemben lehetséges daganat, ami áttétet képez, felhúzódik a májam irányába is.

De addig, míg a vizsgálatok ezt nem bizonyítják, mindez csak sejtés lehet, állítás semmiképp”

– szögezte le Benkő László, aki mindenben engedelmeskedik orvosainak, ám ha nem indokolt, nem marad estére a kórház falai között.

A billentyűs szerdán este a napi vizsgálatok után sem bírt magával, már napközben is azt tervezgette, hogy mivel lephetné meg egyik legjobb barátját, Kóbor Jánost, aki aznap ünnepelte 73. születésnapját.

Ha kíváncsi vagy, mivel lepte meg Benkő László a barátját, elolvashatod  a pénteki napilapban.

Eközben a címlapon