KÜLFÖLD

Olyat tett a rendőr a pénz­tá­ros­sal, amire még a tévé is felfi­gyelt

A pénz­tá­rosnő egész élete meg­vál­to­zott a rendőr miatt.
  • Szerző: Ripost

Brad Peck éppen az éjszakai műszakból tartott hazafelé az amerikai Slidellben, amikor azt látta a szűk hídon, hogy egy gyalogos nő a védőkorlátot ölelve próbálja elkerülni, hogy elüssék. A 28 éves rendőr visszafordult és felajánlotta a Walmart hipermarket egyenruháját viselő nőnek, hogy elviszi a munkahelyére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Peck szerint nagyon jót beszélgettek az 52 éves pénztárossal. Anita Singleton elmondta neki, hogy hetente legalább egyszer gyalog kell bemennie, mert nem talál senkit, aki be tudná vinni a lakásától tíz kilométerre található üzletbe, tömegközlekedés pedig nincs. Hozzátette: így is hálás, amiért van hova hazamennie.

A rendőrt annyira meghatotta a nő története, hogy megosztotta a Facebook-oldalán. Másnap meglepve látta, hogy a telefonja tele van üzenetekkel olyan emberektől, akik valahogyan segíteni akarnak Singletonnak. A helyi rendőrség is megosztotta Peck posztját, amit onnan felkapott egy helyi televízió.A beszámolót látta egy használtautó-kereskedő, a 44 éves Matt Bowers is, aki felajánlotta, hogy autót adományoz a dolgos nőnek.