NAPI UFÓ

Olyan el­ké­pesztő dol­got vi­de­óz­tak Ózdon, amit nem kel­lett volna...

A fel­buk­ka­nás­tól az el­tű­né­sig si­ke­rült lefil­mezni egy nagy, és igen erős fénnyel izzó pon­tot az esti ég­bol­ton még ta­valy ok­tó­ber­ben Ózd fe­lett. Sokan csak le­gyin­tet­tek rá, mert nem néz­ték végig a vi­deót... mi sem. De be­pó­tol­tuk...
  • Szerző: M. Elek

Első pillantásra bárki azt mondaná, hogy csak egy repülőgép száll a felhők közt és a reflektorait látjuk az elmosódott felvételen... Csakhogy aki végignézi a videót, láthatja, hogy ez a fénygömb bizony nem egyenes vonalban repül. Néha megáll, néha pedig az ellenkező irányba indul... A videót a Facebookon osztották meg.

A döbbenetes videót ide kattintva nézheted meg!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Facebook

Sokak szerint repülő, mások azt állítják, hogy csak egy drónnal játszott valaki, vagy egy eltévedt meteor. De mi van akkor, ha mégiscsak egy UFO volt? Miért csak az amcsiknál repkedhetnek földönkívüliek? Kevesen tudják, de Magyarország felett is elég gyakran figyelnek meg különös repülő tárgyakat, de valamiért ezek nagy része sosem kerül nyilvánosságra. Vagy mert a média elzárkózik előle, és inkább a külföldi észleléseket favorizálják, vagy a szemtanúk hallgatnak inkább, mert nem szeretnék, ha hülyének néznék őket.