ÚTISÚGÓ

Ol­csón a leg­job­bat: ezek a leg­nye­rőbb él­mény­für­dős szál­lo­dák erre a nyárra

Nya­ra­lás előtt szá­mos igény fo­gal­ma­zó­dik meg az ide­á­lis szál­lo­dá­val kap­cso­lat­ban. Le­gyen gaz­dag a reg­geli, bő­sé­ges a va­csora, le­gye­nek szín­vo­na­las szol­gál­ta­tá­sok, le­gyen hozzá egy egész él­mény­fürdő vagy strand, de leg­fő­kép­pen le­gyen olcsó. De mindez így együtt le­he­tet­len, és rá­ta­lálni is nehéz lenne egy ilyenre! Vagy még­sem? A kö­vet­kező bri­li­áns lis­tá­val ala­po­san rá­cá­fo­lunk a le­he­tet­lenre!
Mórahalom
Mórahalom

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Zalakaros

Zalakaros legújabb szállodája a Zalakarosi Gyógy- és élményfürdő közvetlen szomszédságában, azzal összeépülve várja a fürdőzés szerelmeseit. A vendégek a szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen sétálhatnak át a fürdő épületébe és az árak minden esetben tartalmazzák a korlátlan fürdőbelépőt is, amely előfoglalással vásárolva már 12 060 Ft /fő/éj-ért elérhető.

Zalakaros
Zalakaros

Gunaras Resort Spa Hotel**** - Dombóvár

A Gunaras Resort Spa Hotel**** a Dél - Dunántúl egyik rendkívül exkluzív szállodája. Az idilli környezet, a kristálytiszta levegő, a gyógy- és élményfürdő és a 8 hektáros park teljes nyugalmat és feltöltődést kínál a vendégek számára. Itt félpanzióval és korlátlan fürdőhasználattal már 8 699 Ft /fő/éj-értl pihenhetünk.

Gunaras
Gunaras
Eközben a címlapon

Ceglédi Apartmanpark és Kemping – Cegléd

Az apartmanpark Cegléden, az Alföld kapujában, Budapesttől mindössze 65 kilométerre, közvetlenül a termálfürdő mellett nyitotta meg kapuját, a 17 csúszdás Aquaparktól mindössze 200 méterre.  A szállásdíjak a fürdőbelépőket mindig tartalmazzák, ezért ideális választás kis és nagygyermekes családoknak, akik fél- és teljes panziós ellátást is választhatnak itt mindössze 7 521 Ft / fő / éj-ért.

Cegléd
Cegléd

Napsugár Apartman Hotel - Cserkeszőlő

A Napsugár Apartman Hotel Cserkeszőlőn, a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ közvetlen szomszédságában épült, melyet vendégeink egy pár perces sétával közelíthetnek meg. A szálloda különlegessége, hogy minden apartmanba bevezették a helyi termálvizet, így a vendégek szobában is élvezhetik a páratlan cserkeszőlői gyógyvíz kellemes hatásait, mindezt félpanzióval 8 550 Ft.

Cserkeszőlő
Cserkeszőlő

Jufa Vulkán Fürdő Resort - Celldömölk

A vulkánvárosban, Celldömölköntélen-nyáronszámtalan vizes élményt kínál a város egyetlen négycsillagos szállodája kempinggel, gyógy-, és termálfürdővel egybekötve. A szálloda félpanzióval, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, valamint a szaunavilág korlátlan használatával már 11 481 Ft /fő/éj-től elérhető.

Jufa
Jufa

Colosseum Hotel****superior - Mórahalom

A négycsillagos szálloda a Szegedtől csupán 20 km-re található fürdővárosban, Mórahalmon várja azokat, akik nem elégszenek meg egy csöppnyi wellness részleggel.  A szállodával egybeépült Szent Erzsébet Gyógyfürdőben négyféle gyógyvíz, nyáron 21, télen 16 medence,  szaunaparkjában 14 kabin várja a vendégeket. Medencéi közül a legnépszerűbbek a csúszdás élménymedence és a gyermekpancsoló. Ezt az élményt már 12 232 Ft /fő/éj-ért megkaphatjuk.

Mórahalom
Mórahalom

Holiday Hotel Csopak – Csopak

A balatoni szálloda a csopaki korzóról nyílik és csupán néhány perces sétáravan a Balaton egyik legszebb strandjától, ahol biztonságos, homokos part, gyermekmedence, nagy játszótér, baba-mama szoba, animátor programok, óriás csúszda, röplabda és focipálya, horgász stég garantál 100% kikapcsolódást a család minden tagjának.  Itt félpanzióval és csopaki strandbelépővel már 6 561 Ft/fő/éj-től nyaralhatunk.