RIPOSTER

Meg­rázó rész­le­tek a ku­tya­tá­ma­dás­ról, a nyúli kis­lány­nak esé­lye sem volt

A gye­rekre ked­den tá­madt rá a csa­lád ku­tyája, az állat ko­ráb­ban sosem vi­sel­ke­dett ag­resszí­van.
  • Szerző: Ripost

Elzárta magát a külvilágtól az a jegyespár, amelynek másfél éves kislánya felfoghatatlan tragédia áldozata lett kedden délelőtt Nyúlon. Ramónát kivérezve vitték kórházba, miután a család kutyája összeroppantotta a koponyáját.

Nem ez a kutya, de egy staffordshire terrier támadott.
Nem ez a kutya, de egy staffordshire terrier támadott.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Többször próbálták újraéleszteni, a kicsi életét nem tudták megmenteni. "Egy órán át folyamatosan küzdöttek érte, sajnos, eredménytelenül" – mondta el prof. dr. Oláh Attila, a győri Petz Aladár Kórház orvos-igazgatója.

A Bors úgy tudja, hogy a dédnagy­apa próbálta kihúzni a kislányt a kutya szájából, de annyira fogott az állat, hogy nem sikerült neki, még az idős férfit is megharapta a kezén.

A házból zokogva futott ki Ramóna nagymamája, éppen a lányához sietett, amikor értesült a szörnyű hírről. A Blikk megtudta tőle, hogy a nagyjából négyéves kutya soha nem bántott senkit.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást a szülők ellen. Azt is vizsgálják, hogy a gyermek egyedül volt-e az udvaron, amikor halálosan megsebezte az állat. A kutyához állatorvost hívtak, aki a közeli telepre szállíttatta az állatot.