RIPOSTER

Tart a hajtóvadászat: ilyen autóval menekül a nyíregyházi gyilkos!

Az orvosként dolgozó Dan Stamatiu egy szürke, Dacia típusú kocsival menekült el, miután fejbe lőtt egy házaspárt Nyíregyházán. A rendőrség hajtóvadászatot indított ellene.

Brutális gyilkosság történt szerda délután Nyíregyházán. Ahogy a %% is beszámolt róla, egy 54 éves férfi délután 3 óra körül rontott be egy családi házba, ahol hidegvérrel végezte ki az ott lakó fiatal édesanyát. A nő férjét egyetlen golyóval lőtte fejbe, őt a mentők kórházba szállították,

továbbra is életveszélyes állapotban van.

A rendőrség hamar beazonosította a gyilkost. Egy román állampolgárságú orvost köröznek, aki feltehetőleg szerelemféltésből ölt, a helyszínről pedig egy szürke színű, MLB-257-es rendszámú, Dacia Lodgy típusú autóval menekült el.

A rendőrség kéri, hogy aki Stamatiu Dan jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a gyilkossággal kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?