HŰHA

Nyil­vá­nos szop­ta­tás: ma­ga­mu­to­ga­tó­nak tart­ják Szi­ne­tár Dórát

Meg­lepő hely­szí­nen, egy budai be­vá­sár­ló­köz­pont fo­lyo­só­ján, gya­nút­la­nul sé­tál­gató em­be­rek kö­zött szop­tatta meg egy­éves fiát Szi­ne­tár Dóra. A szí­nész­nő­től nem áll távol ez a fajta ma­ga­tar­tás, ko­ráb­ban sem esett két­ségbe akkor, ami­kor a gyer­meke nyil­vá­nos he­lyen éhe­zett meg. A ra­jon­gók közül azon­ban most töb­ben ne­ki­tá­mad­tak, azzal vá­dolva őt, hogy csu­pán a ma­ga­mu­to­ga­tás a célja.

Forrnak az indulatok Szinetár Dóra Instagram-oldalán, miután a színésznő egy igencsak megosztó kérdésben foglalt ismét állást.

Dóra elkötelezett támogatója a nyilvános szoptatásnak, jóllehet ezzel sokakban megütközést kelt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: YouTube

Amikor egyéves kisfia, Benji a napokban megéhezett a Mammut bevásárlóközpontban, úgy döntött, ismét ország-világ elé tárja a meggyőződését. A szoptatásról fotót is készült, amit az Instagram-oldalára töltött fel. Tény, hogy Dóra olyasmi mellett áll ki, ami a világ egyik legtermészetesebb tevékenysége, ennek ellenére sokan felháborítónak tartják a kitárulkozását. 

Bár számos édesanya kiállt a színésznő mellett, néhány hozzászóló nem válogatta meg a szavait.

Meglepő módon jórészt nem az zavarta őket, hogy Dóra nyilvános helyen táplálta a gyermekét, sokkal inkább az, hogy erről fotót is megosztott a követőivel. Volt, aki úgy vélte, hogy egy egyéves gyermeket már nem kell látványosan, egy zsúfolt bevásárlóközpontban megetetni, hanem elég, ha az anyuka cumisüvegben viszi magával az anyatejet.

A részleteket olvasd el a szerdai napilapban!

Eközben a címlapon