LELKIZŐ

Jó­ba­rá­tai sem men­tek el Klapka György te­me­té­sére!

Pén­te­ken kí­sér­ték utolsó út­jára az üz­let­em­bert, aki­nek bú­csúz­ta­tó­jára sok­kal több em­bert vár­tak a hoz­zá­tar­to­zók. Ki­de­rí­tet­tük, miért nem vett részt a te­me­té­sen Klapka két jó­ba­rátja!
  • Szerző: T.B.

Különleges barátságot ápolt egymással a január 4-én elhunyt Klapka György és Nyertes Zsuzsa. Az Aranyember és a színésznő hosszú évekkel ezelőtt ismerkedtek meg személyesen, számos közös műsorba hívták őket együtt, melyek során gyorsan összebarátkoztak. Egy hullámhosszon voltak, a tehetős üzletember a legtöbb családi rendezvényre is meghívta Zsuzsát, aki még a hetekkel ezelőtti, december 29-i születésnapi partin is fergeteges előadással köszöntötte Györgyöt.

Fotó: YouTube

A színésznő teljesen összeomlott, amikor értesült a tragédia híréről: a vállalkozót álmában érte a halál. A művésznő erőt vett magán, és nem sokkal a történtek után zokogva nyilatkozott a médiának arról, mennyire kikészítette szeretett barátja elvesztése. A gyász nagyon megtörte, de valami miatt mégsem tudott elmenni Klapka január 20-i temetésére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Korponai Tamás

A megkereste Zsuzsát, hogy arról érdeklődjünk, mi volt az oka távolmaradásának, de lapzártánkig nem értük el telefonon. Klapka György özvegye szolgált válasszal kérdésünkre.

"Zsuzsa külföldön van jelenleg is, és a temetés alatt sem tartózkodott itthon, ezért nem tudott eljönni a temetésre. Sas József sem volt jelen, ő is nyaral. De együttérzésüket fejezték ki ki mind" - mondta lapunknak Mária.