ÚTISÚGÓ

Nyerd meg! Pi­hen­tető napok egy nyu­gal­mas oá­zis­ban az Egri bor­vi­dék szí­vé­ben!

címkék:

A Hotel Szent István 2004. április 9-én nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, amivel sikerült új színfoltot teremtenie Eger város tradicionális és méltán népszerű idegenforgalmi kínálatában. A 6000 m2-es területen öt különálló épület található, amelyet egy szépen gondozott kert ölel körül, valamint egy különleges föld alatti alagútrendszer köt össze a megújult wellness részleggel.

Az élmény részese lehetsz te is, ha játszol az ÚtiSúgó.hu Nyereményjátékán (https://www.utisugo.hu/akcio/?bstart=1&ref=ripost-20180701 ), amelyen felejthetetlen wellness napokat nyerhetsz egri borozással a Hotel Szent István*** szállodában!  

A Hotel Szent István*** Egerben, Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye által világhírűvé vált egri vár fölött, a belvárostól mindössze 15 percnyi sétára található egy hatalmas parkosított területen. A háromcsillagos szálloda ideális kikapcsolódást nyújt a városi embereknek, hiszen itt a város szélén reggelente nem a zajos járművek gomolygó füstjére ébredhetnek, hanem madárcsicsergésre, éjszaka pedig a nyílt égbolton a csillagokat vizsgálhatják.

címkék: