HŰHA

Nyári Dia szexi tetoválást villantott - FOTÓ!

A Barátok közt szereplője Facebook fotóján mutatta meg a hasán lévő tetoválást! A dolog nem új keletû, de eddig még senki nem szúrta ki! Mi most megmutatjuk!
  • Szerző: Ripost

Az RTL Klub sztárja, Nyári Dia testét több tetoválás is díszíti, de színpadi emberként csak olyanokat varrathatott, amiket könnyedén el tud takarni. Legszexibb tetkóját úgy elrejtette, hogy három év után csak most sikerült kiszúrni.

Kicsi korom óta tetszik ez a motívum, de csak kamaszként kezdtem el olvasgatni a jelentéseiről. Nagyon szimpatikus lett a japán kultúra és a motívumhoz kapcsolódó történetek, ezért fél évvel később megcsináltattam.

– büszkélkedett a nak Dia, aki egy japán cseresznyefát visel a hasánál. 

Nem takargattam szándékosan, de eddig nem is kötöttem mindenki orrára. Egyébként, ha kicsit távolabbról nézik, nem is látszik.

A Barátok közt sztárja ezen kívül a nyakára és a bordájára is varratott, utolsó tetoválása ősszel készült a csuklójára.

Minden tetoválásomat imádom, de most egy ideig megálltam velük. Ha lesznek gyermekeim, akkor hozzájuk kapcsolódóan szeretnék még varratni, de mást már nem!

– mesélte a színésznő, akinek már csak egy férfi hiányzik a képből, hiszen korábbi párjával, Tóth Marcival nemrég szakítottak.