HŰHA

Nyári Dia szexi te­to­vá­lást vil­lan­tott - FOTÓ!

A Ba­rá­tok közt sze­rep­lője Fa­ce­book fo­tó­ján mu­tatta meg a hasán lévő te­to­vá­lást! A dolog nem új ke­letű, de eddig még senki nem szúrta ki! Mi most meg­mu­tat­juk!

Az RTL Klub sztárja, Nyári Dia testéttöbb tetoválás is díszíti, de színpadi emberként csak olyanokat varrathatott, amiket könnyedén el tud takarni. Legszexibb tetkóját úgy elrejtette, hogy három év után csak most sikerült kiszúrni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Kicsi korom óta tetszik ez a motívum, de csak kamaszként kezdtem el olvasgatni a jelentéseiről. Nagyon szimpatikus lett a japán kultúra és a motívumhoz kapcsolódó történetek, ezért fél évvel később megcsináltattam.

– büszkélkedett a Ripostnak Dia, aki egy japán cseresznyefát visel a hasánál. 

Nyári Dia szexi tetoválása (Fotó: Facebook)
Nyári Dia szexi tetoválása (Fotó: Facebook)
Nem takargattam szándékosan, de eddig nem is kötöttem mindenki orrára. Egyébként, ha kicsit távolabbról nézik, nem is látszik.

A Barátok közt sztárja ezen kívül a nyakára és a bordájára is varratott, utolsó tetoválása ősszel készült a csuklójára.

Az utolsó varratás eredménye (Fotó: Facebook)
Az utolsó varratás eredménye (Fotó: Facebook)
Minden tetoválásomat imádom, de most egy ideig megálltam velük. Ha lesznek gyermekeim, akkor hozzájuk kapcsolódóan szeretnék még varratni, de mást már nem!

– mesélte a színésznő, akinek már csak egy férfi hiányzik a képből, hiszen korábbi párjával, Tóth Marcival nemrég szakítottak.