HŰHA

Bú­csút int a ring­nek Nö­vé­nyi Nor­bert!

Utolsó profi pank­rá­tor­mér­kő­zé­sét vívja meg a Slá­ger Reg­gel mű­sor­ve­ze­tője, aki szom­ba­ton lép ringbe utol­jára.

Évtizedek óta meghatározó része a sport Növényi Norbert életének, aki nemrég a pankráció szerelmese lett.

Fotó: Markovics Gábor

Az egykori olimpikon komoly sikereket ért el a sport és az előadó- művészet sajátos elegyével, azonban elérkezettnek érzi az időt, hogy felhagyjon a profi sporttal. Erről a 103.9 Sláger FM-en mesélt műsorvezető-társainak is, azaz Pordán Petrának, Abaházi Csabának és Bárdosi Sándornak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Egyébként is mindig ugratnak a többiek a korommal, hiszen a Sláger Reggelben tényleg én vagyok a rangidős, de igaz, ami igaz. Elérkezett a búcsúmérkőzés ideje, amikor egy profi mérkőzés keretében lezárom ezt a fejezetét az életemnek" - mondta Növényi, akinek ellenfele, a közel ötven centis bicepsszel rendelkező Makai Renátó is tiszteletét tette a reggeli műsorban.

Norbi nagyon keményen készült az utóbbi időben erre az összecsapásra.

Heti kétszer három órát edzett csak a ringben. Megtiszteltetés lesz egy ekkora ikonnal összecsapni, de ez nem jelenti azt, hogy gyengéd leszek hozzá. Jó pár speciális fogással készülök" - mondta Növényi Norbert ellenfele, aki Pordán Petrán be is mutatott egyet ezek közül.

"A pankrációban nem ritka, hogy az egyik versenyző a feje fölé emeli a másikat, majd onnan a magasból leejti őt" - mondta Renátó, aki játszi könnyedséggel lendítette a magasba Pordán Petrát.

"Ilyen élményben még sosem volt részem, nem annyira kellemes így fogódzó nélkül egy másik ember feje fölött lógni. Bár a többiek nagyon biztatták Renátót, hogy a földre érkezésem is legyen látványos, hálás vagyok, hogy nem engedett nekik és óvatosan visszatett a földre, ellentétben a mérkőzéseken jellemző földhöz dobással" - mondta a Sláger Reggel női műsorvezetője.

Eközben a címlapon