INSIDER

Nö­vekvő rej­tély: ba­la­toni sza­kács holt­tes­tét ta­lál­hat­ták meg az er­dő­ben

Hó­na­pok­kal ez­előtt el­tűnt férfi holt­teste ke­rül­he­tett elő a Ba­la­ton­fü­red mel­letti Ko­loska-völgy­ben, a testre egy va­dász ta­lált rá.
  • Szerző: Ripost

A fürediek közül többen tudni vélik, hogy az egyik közeli étteremben dolgozott az elhunyt szakácsként, és május végén tűnt el.

Több felhívást is láttam az interneten egy szakácsról, akit párja égen-földön keres és hazavár kislányával együtt, ám ennek már több mint három hónapja – árulta el egy neve elhallgatását kérő helybéli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felhívás szerint a férfi május végén a balatonarácsi vasútállomáson találkozott volna párjával, ám ide valamiért már nem érkezett meg.

Az eltűnt férfit ekkor több napon keresztül keresték a rendőrök az erdőben, ám a keresés nem hozott eredményt.

– Három napig kutyákkal keresték, mindhiába. Mivel a nyomok nem vezettek egyértelműen nyomra, végül feladták a keresést a rendőrök – árulta el a Blikknek neve elhallgatását kérve a májusban eltűnt férfi párja, aki szerint egyáltalán nem biztos, hogy férjére bukkant rá az arra sétáló vadász.

Lehet, hogy megtalálták a ruháit a vasútállomás közelében, és a papírjai is előkerültek, de amíg nem zárultak le a vizsgálatok, addig van remény – mondta az asszony, aki elmondta, egyelőre – főleg 6 éves kislányuk előtt – úgy kezelik a férfi távollétét, mintha az dolgozni ment volna. – Hazavárjuk! – tette hozzá megtörten.