OLDALVONAL

Páros láb­bal szállt bele Djok­ovicsba a bal­hés sztár

Nick Kyr­gios sze­rint ciki, amit a szerb vi­lág­első művel a győ­zel­mei után. Az auszt­rál te­ni­szező Ra­fael Na­dal­nak is be­szólt.
  • Szerző: HBK

Nick Kyrgios bevallotta, hogy ki nem állhatja Novak Djokovicsot. Az ausztrál fenegyerek azt is hozzátette, bármennyi címet nyerhet a szerb teniszező, az ő szemében soha nem fog felérni a legnagyobbakhoz.

Kyrgios szerint Djokovics rossz irányba halad
Kyrgios szerint Djokovics rossz irányba halad
Fotó: AFP

Kyrgios furcsa alakja a teniszvilágnak, a tehetsége megkérdőjelezhetetlen, de a pályán és azon kívül is sokszor tahó módon szokott viselkedni. A kellemetlen stílusán akkor sem változtatott, amikor a világelső Djokovicsról kérdezték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy érzem, teljesen megszállott azt illetően, hogy mindenkit megszerettessen magával. Arra vágyik, hogy olyan népszerű legyen az emberek körében, mint Federer. Emiatt ki nem állhatom, nagyon gáz, amit elő szokott adni ünneplés címszó alatt. Djokovics rossz irányba halad, mindig PR-szövegekkel áll elő, ahelyett, hogy elmondaná a valódi gondolatait. Az tény, hogy nagyon jó játékos, szerintem Federert is lekörözi majd a Grand Slam-címek tekintetében, de nálam akkor sem ő lesz minden idők legjobbja”jelentette ki az ausztrál játékos, aki Nadalba is belekötött, azt mondta a spanyol sztárról, hogy rossz vesztes.