LELKIZŐ

Nótár Mary őszinte vallomása: Nagyon nehéz időszakon vagyok túl

Az énekesnő nem tagadja, hogy édesanyja másfél évvel ezelőtti halála óta voltak fájdalmas pillanatai, ám most már jobban érzi magát.
  • Szerző: ripost

Nehéz és fájdalmas időszakot tudhat maga mögött Nótár Mary. Az énekesnő másfél évvel ezelőtt, karácsonykor veszítette el az édesanyját hirtelen és tragikus módon.

Mary azóta igyekszik újjáépíteni az életét, és mindent megtesz annak érdekében, hogy lelkileg rendbe jöjjön.

„A családommal nagyon szeretek együtt lenni, és mivel apukám külföldön él régóta és évente csak kétszer-háromszor találkozunk, imádott édesanyámat pedig másfél éve elveszítettem, még inkább ragaszkodom a rokonaimhoz. Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, de most már újra jól érzem magam a bőrömben. Úgy érzem, rég voltam olyan boldog, mint most!” - fogalmazott a Sztár Limonádénak az énekesnő, aki arról is vallott, hogy viseli a rajongók szeretetét.

"Szívesen állok a rendelkezésükre, ha aláírást, közös képet szeretnének, még ha aznap már huszadjára is kell megtennem. Egyvalami tud zavarni, ha észreveszem, hogy valaki messziről csinál rólam fotókat, ahelyett, hogy nyíltan odajönne hozzám. Ezt nem tartom túl korrektnek, hiszen én nem vagyok egy megközelíthetetlen híresség, nekem nincsenek sztárallűrjeim, örömmel állok szóba rajongókkal! Megesik, hogy annyira fáradt vagyok, vagy úgy kell sietni másik fellépésre, hogy a dedikálás egy buli után nem fél óra lesz, csak tíz perc, de legtöbbször jókedvvel, jó szívvel zajlik körülöttem minden.

Sokat változtam én is az elmúlt majd két évtizedben, akiről érzem a rosszindulatot, azt messziről kikerülöm, bezárom a kaput!

Megtanultam nem idegeskedni, és csak a pozitívumok felé fordulni” - mondta el Mary az AC News cikke szerint.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?