OLDALVONAL

Ek­kora po­ca­kot eresz­tett a ma­gyar szív­tipró

Nosz­ály Sán­dor kép­te­len le­állni a te­ni­sze­zés­sel. A sportág ko­rábbi ma­gyar csil­laga gon­dolt egy me­ré­szet, s el­in­dult az or­szá­gos baj­nok­sá­gon. Ki­sebb po­ca­kot eresztve sem val­lott szé­gyent, még ha gon­dok is vol­tak a ma­ga­tar­tá­sá­val.
  • Szerző: ST

A 45 éves Noszály Sándor igazából a múlt heti ATP-viadalon szeretett volna elindulni, de nem kapott a szervezőktől szabad kártyát. Értesüléseink szerint akkor ez rosszul esett neki, s úgy döntött, a történtek miatt az országos bajnokságon áll majd méltó bosszút a vezetőségen. Nos, a selejtezőket sikerrel is vette, tizenéves fiatalokat győzött le, szinte félemlített meg.

Noszály Sándor 45 évesen is komolyan vette a meccset
Noszály Sándor 45 évesen is komolyan vette a meccset
Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Noszály egy-egy megjegyzéssel helyretette a megszeppent ifjakat, de a bírókkal is folyton veszekedett. Igazi színházat csinált.

– A kondija már nem a régi, ezért is produkálta magát a labdameneteket között, hogy addig is gyűjtse az erőt a következő labdamenetre

– mesélte lapunknak a torna egyik nézője.

Noszály volt már jobb formában is
Noszály volt már jobb formában is
Fotó: Szabolcs László

Nos, Noszály keddre sem higgadt le, sőt, még indulatosabb volt. Egyfolytában veszekedett,  dühében az ütőjét az ellenfél térfelére dobta, egyszer pedig a pálya melletti LED-falat is felborította.

Veresége után pedig holtfáradtan kifeküdt a pályán. A meccs után sem rejtette véka alá a véleményé
– Csináltam 800 ezer dollárt a Davis-kupákkal, számolják össze mennyit, és cserébe nem kapok egy szabadkártyát a magyar bajnokságra.

Hétfőn játszottam öt órát, persze, hogy nem bírom erővel, nem tudok minden nap maratont futni – mondta dühösen Noszály, akitől megkérdeztük, indul-e a versenyen jövőre is.

– Majd ha a ló köp

– hangzott a válasz.

Eközben a címlapon

Noszály aranyköpései

A teniszező legjobb keddi mondatai:

– Szerencséd van, hogy nem tudok mozogni!

– Nem kell a komment hátulról!

– Smirglin kell játszani, mint egy asztalosnak!

– Ne tapsoljatok, a nagyanyám is beütötte volna!

– Ne húroztasd be az ütőd, úgyis csak kerettel ütsz!