MELÓ

Nő­hi­ány: Nem győ­zik a mun­kát a ni­gé­riai pros­tik

Ni­gé­ri­á­ban úgy lát­szik hi­ány­cikk a nő, vagy a férfi­ak­nak nincs ide­jük ud­va­rol­gatni, mert a pros­ti­tu­ál­tak, szó sze­rint ha­lálra dol­goz­zák ma­gu­kat a vég­te­len sor­ban ér­zekző kun­csaf­tok alatt.
címkék:

Egyre többen panaszkodnak az örömlányok közül, hogy szinte megállás nélkül dolgoznak. A kuncsaftok, mintha a világvége jönne, megállás nélkül rohamozzák az örömlányokat. Pár napja például egy lányt holtan találták az egyik nigériai bordélyban, miután halálosan kimerült, és megállt a szíve "munka" közben.

A kuncsaftok, és többi lány szerint a hölgy annyira népszerű volt a kiéhezett férfiak körében, hogy szinte sorszámot kellett tépni nála. A halál is akkor érte, amikor éppen az egyik ügyfelet elégítette ki éppen.

Egy korábbi férfivendége megerősítette, hogy az utóbbi időben már csak előre egyeztetett időpontban lehetett hozzá bejutni: „Mikor felkerestem, egy másik férfival volt, ezért azt kérte tőlem, hogy menjek vissza hozzá később. De mire visszatértem, már halott volt” – mondta a férfi a nairobinews internetes híroldalnak. 

(Fotó: profimedia)
(Fotó: profimedia)

Nigériában egyébként igen nagy népszerűségnek örvend a Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetsége. Még a helyi politikába és a választásokba is beleszóltak. Idén év elején például 3 napos ingyen szexet ígértek mindenkinek, arra az esetre, ha az általuk támogatott jelölt, a 72 éves Muhammadu Buhari katonai diktátor győz. Azt nem tudni, hogy a hatalmas vendégkörrel rendelkező lányok miatt, de végül megnyerte a választásokat, méghozzá elsöprő fölénnyel. Akkor is megrohamozták a bordélyházakat a kiéhezett szavazók.

(Fotó: profimedia)
(Fotó: profimedia)

2013-ban pedig a a focistáikat doppingilták szexel, szintén ingyen szexet ajánlva nekik arra az esetre, ha megnyerik az Afrika kupát. A srácok ki is tettek magukért és győztek.

A prostik népszerűségének talán az érdekvédelmi szövetség elnöke, a 32 éves Jessice Elvis lehetett az oka, aki eddig nagyon jól menedzselte a lányokat, és még marketingben is jó volt. Azért beszélünk róla múlt időben, mert nemrégiben ő is elhunyt.

Eközben a címlapon

A szervezet főigazgatója, Miss Tamar Tion elmondta, hogy Elvis halálát szívroham okozta. Egy benini kórházban kezelték már hetek óta, de olyan rossz állapotban volt, hogy az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

címkék: