INSIDER

Fur­csa dol­go­kat árult el a cse­cse­mő­gyil­kos Fa­ce­book-ol­dala: kör­mös­nél járt a gyil­kos­ság előtt

Meg­rázta a csepp nóg­rádi falut, hogy a kö­zös­ség egyik tagja meg­ölte cse­cse­mő­jét. A hú­szas évei végén járó nő az ap­já­val élt, nem volt párja.

A csupán 500 főt számláló Mihálygergén mindenki ugyanarról beszél: a helyi villanyszerelő lánya megölte a csecsemőjét.

A hír szerda reggel robbant: a fiatal nőt a salgótarjáni kórházba vitték be, ahol kiderült, hogy napokkal korábban egy csecsemőnek adott életet. Mivel a babának nyoma sem volt, a nő lakhelyére rendőrök vonultak ki, ahol egy élve született, de aztán megölt csecsemőre találtak rá.

Tudjuk mind, hogy kiről van szó, láttuk a rendőrségi kordont” – mondta a -nak egy helybeli. „28 éves a nő, az apjánál élt. A szülei már évekkel ezelőtt elváltak, az anyja Salgótarjánba költözött, de ő itt maradt. Nem volt se barátja, se férje, legalábbis itt senki nem tud róla.

Elképzelésünk sincs, ki lehet az apa

– mondja a falubeli.

A kicsiny faluban azt suttogják, hogy a gyerekgyilkost édesanyja segíthette. „Látták itt a nőt a hétvégén, kávéért ment a boltba. Hogy aztán mi történhetett, nem tudjuk...” – mondta a -nak egy helybeli nő. 

Napokkal a szülés előtt még étteremben múlatta az időt
Napokkal a szülés előtt még étteremben múlatta az időt

A helybeliek úgy tudják, a gyermekkel együtt nem sikerült megszülnie az anyának a placentát, ezért kerülhetett napokkal később kórházba, ahol még ha akarta volna, se tudta eltitkolni, hogy gyermeknek adott életet.

Eközben a címlapon

A csecsemőgyilkos Facebook-profilján az utolsó bejegyzés február 15-én született, egy fotón rózsaszín és fehér műkörmökkel látható. Azt is leírta, ki volt a salgótarjáni műkörmös, akinél járt.

Kerestük őt is, hogy megkérdezzük: mit tud a nő terhességéről, és a későbbi gyilkosságról...

Hogy mit mondott, megtudhatod a napilap csütörtöki számából! Keresd az újságárusoknál!