HŰHA

Nóci ar­cá­ból el­fogy­tak a zsír­szö­ve­tek, se­bész kell és arany­szál

Bot­rá­nyo­san néz ki Nóci, leg­alább 20 évvel idő­sebb­nek lát­szik a ko­rá­nál. Csak a se­bé­szek kése se­gít­het rajta...

Még sosem csináltattam ilyet, nem tudom, milyen lehetőségeim vannak. Kíváncsi vagyok, egyáltalán mit mond a doktor úr. Szerintem nincs ebben semmi, teljesen vállalható. Egyrészt negyven elmúltam, az egy dolog. Ám az elmúlt évek mély nyomot hagytak az arcomon.- nyilatkozta a Borsnak Nóci. Nem azért voltak kemény évek – amit a többség gondol –, mert a bírósági ügyek meg ezek. A túrót! Sok lelki megpróbáltatáson mentem keresztül.

Beggugolt az arca!

Egy óriás hullámvasúton voltam, amiben egyébként mindenki ül, csak nem tud róla, vagy most ül bele éppen.

Ez meggyűrt engem rendesen.

Beguggolt az arcom, na! Ha fáradt vagyok, ez különösen látszik – magyarázta Nóci, hozzátéve, hogy egyébként teljesen rendben van önmagával. Ha megnézi magát a régi képeken, ugyanazt a tekintetet látja most is, ha tükörbe néz.

– Bárki bármit mond, lehet fanyalogni, de miért ne élnék egy adódó lehetőséggel? Főleg, ha már így alakult, hogy visszatérhetek a közéletbe. Nekem a testem és az arcom a kirakatom, abból élek. Mindig azt mondom, legfontosabb az önismeret, tisztában kell lenni önmagunkkal. Egész egyszerűen van normális ítélőképességem, és ha belenézek a tükörbe, látom, hogy a két szem­öldököm közötti ránc miatt mintha mindig morcos lennék. Ez zavar. Nyilván az arcom sokkal vékonyabb és beesettebb lett, mint 20-30 évesen volt – végzett gyors önelemzést a Borsnak a műsorvezető.

Mit mond a doki?

Dr. Tizedes György plasztikai sebész így látja a feladatot.

" A fotók alapján úgy tűnik, hogy az arcából elfogytak a zsírszövetek, a bőre ezért megereszkedett, feltehe­tően a szalagok is kinyúltak.

Régen a bőrből kivágtak egy darabot és megfeszítették, ma már megvizsgálhatjuk, mi okozhatta az elváltozásokat. Zsírral, hialuronsavval is pótolhatjuk majd az arca térfogatát, arany- vagy bioszálakkal erősíthetjük meg a bőr rugalmasságát, tartását. A személyes konzultáció után okosabbak leszünk – magyarázta el a Borsnak.

Eközben a címlapon