HŰHA

Ez a szexi sze­mé­lyi edző tartja for­má­ban a ma­gyar sztá­ro­kat

To­vább foly­ta­tó­dik a se­lej­te­zők­kel a Ninja War­rior idei évada a TV2-n.
  • Szerző: Bati

A felkészültséget, erőt, kitartást igénylő megmérettetésre főleg sportolók jelentkeztek, így nincs hiány izmos, szexis indulókból. Kriston Péter is ilyen, aki olyan sztárok személyi edzője, mint Majka, vagy Debreczeni Zita.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az utolsó pillanatban döntött a Ninja Warrioron való indulás mellett Kriston Péter. A több mint egy évtizede testépítéssel foglalkozó személyi edző gyermekkorában mindenféle sportot kipróbált, még az akrobatikus rock and rollt is. Még a középiskola után is csak az volt egyértelmű  számára, hogy érettségi után a Testnevelési Egyetemre megy. Ott már tudta, mivel szeretne foglalkozni később, de hogy ismert emberek fordulnak hozzá segítségért, azt akkor még ő sem gondolta.

Úgy kezdődött, hogy egyszer Debreczeni Zita fotózott bennünket

– mesélte Kriston Peti, aki éppen Király Viktort edzette, amikor felhívtuk. – Pár évvel később, megkérdezte, hogy nem lennék-e az edzője. Persze, igen volt a válasz, ő volt az első ismert vendégem. Mivel vonz a média világa, ezért ezen a vonalon mentem tovább. Aztán jött Majka, Dundika, Takács Nikolas, és szép lassan ajánlani kezdtek engem. Ami nem csak azért jó érzés, mert megbíznak bennem, de jó látni a képernyőn, ahogy szépen alakul a külsejük. Persze velük másképp kell bánni, nekem is rugalmasabbnak kell lennem, de közben keménynek is, mert hajlamosak a lustaságra" – nevet a végén a közkedvelt személyi edző.

Péter persze, beavatta a híres ügyfeleit is abba, hogy indulni fog a Ninja Warriorban. Tisztában volt vele, hogy talán túl magas, túl izmos ehhez a versenyhez, így nem lepte meg, hogy többen kinevették. De ez szerencsére nem vette el a kedvét, sőt, még jobban bizonyítani akart.

Eközben a címlapon

Majkák szétszívták a véremet, hogy indulok – folytatta. – Jót szórakoztak rajta, hogy mi keresnivalóm van nekem ott. Na, ez még jobban felspannolt, hogy megmutassam, mire vagyok képes. S mivel maximalista vagyok, mindent beleadtam. Hogy nézett volna ki, ha szégyent hozok rájuk? Fontos, hogy az ember példaképként tekintsen az edzőjére, hogy hallgasson rá. Így már csak emiatt sem volt mindegy, hogyan teljesítek a pályán. Azt kell, mondjam, a végeredménnyel még magamat is megleptem. De hogy mire lesz ez elég, az kiderül majd a műsorból!”