HŰHA

Ki­de­rült! Ők a TV2 mű­so­rá­nak leg­kü­lön­cebb ver­seny­zői

Mától új évad­dal je­lent­ke­zik a leg­utóbb ha­tal­mas si­kert arató Ninja War­rior.
  • Szerző: Batika

Az emberi tűrőképesség határait feszegető versenyre több ezren jelentkeztek, mi megkerestük a legkülönlegesebb résztvevőket, de megtudtuk a legérdekesebb kulisszatitkokat is.

Nem kell tovább várni, a Ninja Warrior új évaddal tér vissza a TV2 képernyőjére ma este. Az 5000 négyzetméter nagyságú stúdióban 15 tonna alumíniumszerkezetet használtak fel a monumentális akadálypálya megépítéséhez. A forgatásokon 20 kamera és kétszáz stábtag dolgozott, 1500 lámpa világított és 50 kilométer kábelt használtak fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A pályát vasszörnynek "becézik", ezt kell legyőznie a nyertesnek
A pályát vasszörnynek "becézik", ezt kell legyőznie a nyertesnek

A selejtezőben 6 akadályon kell túljutniuk a versenyzőknek, ahonnan a legjobb 25 jut az adások végén látható epizódfináléba. Most bemutatunk néhány mindenre elszánt indulót, aki szeretné legyőzni a vasszörnyet, és ezzel elnyerni a 20 millió forint főnyereményt.

Ötgyermekes anyuka is indul

A több ezer jelentkező között bizony akadt olyan is, aki nem az edzőteremből ment a pályára. Medve Orsolya főállású anyuka, akit a gyermekei ösztönöztek arra, hogy jelentkezzen a versenyre. A csemeték nevelése mellett hagyott időt magának a felkészülésre. Hogy milyen eséllyel, az hétfőn este kiderül.

A legidősebb induló 64 éves

Eközben a címlapon

Igazi sportember Filipinyi Péter, a nyugdíjas gépjárműoktató, aki idén a legidősebb versenyzője a műsornak. Mai napig rendszeresen teniszezik, úszik, szörfözik, biciklizik, kajakozik és hegyet mászik. „Három unokám van, azért jelentkeztem, hogy kedvet kapjanak a sportoláshoz. A tavalyi szériát néztem, nagyon tetszett a pálya. Úgy gondoltam, az idei verseny az utolsó lehetőség, hogy kipróbáljam magam!”

Víziszonya van, mégis jelentkezett

Lucza Kitti csak akkor szembesült a verseny komolyságával, amikor ott állt a pályán. Saját bevallása szerint a félelmeivel is szembe kellett néznie.

„Csak azért indultam, mert az edzőteremben a kollégám is jelentkezett” – mesélte nevetve a fiatal lány. „Nem készültem rá külön, így örültem, hogy bejutottam a selejtezőkbe. Mivel nem tudok úszni víziszonyom van, ráadásul a magasságtól is félek. Így amikor megláttam az akadályokat, nyeltem egy nagyot!”