SHOWBIZ

20 millió forint a tét: ma este eldől, ki nyeri a Ninja Warrior Hungaryt

Már csak hú­szan van­nak, akik meg­küzd­het­nek az em­bert pró­báló ver­seny dön­tő­jé­ben.
  • Szerző: Bati

Húsz, győzelemre éhes férfi vág neki hétfő este a Ninja Warrior Hungary döntőjének. Az ötezer négyzetméteres stúdióban már készen áll az eddigi legbrutálisabb akadálypálya. A versenyzőknek most nemcsak a feladatokkal kell megharcolniuk, hanem az idővel is. Az első pálya kilenc akadályból áll, a Ninja-jelölteknek 5 perc 40 másodpercük lesz arra, hogy megnyomják a sikeres teljesítést jelző piros gombot. Aki nem jut el idáig, kiesik a versenyből, nem léphet a második pályára.

„A második pálya két részből áll: először 5 akadályt kell leküzdenie a versenyzőknek 1 perc 50 másodperc alatt. Akinek ez sikerül, tovább mehet a következő szakaszra, ami három akadályból áll. Itt egyetlen szabályra kell figyelni: a versenyzők legfeljebb fél percet pihenhetnek az akadályok között.

Aki a második, nyolc akadályból álló pályát is sikeresen teljesíti, szembeszállhat a húsz méter magas Midoriyama toronnyal, amire egyetlen kötélen fél perc alatt kell feljutni.

Ha a versenyző ott is megnyomja a piros gombot, elnyeri az első magyar Ninja címet és a húszmillió forintos fődíjat!” - mondta lapunknak Losonczi László, a műsor producere.

Ha kíváncsi vagy, kik indulnak a legnagyobb eséllyel a fődíjért, akkor keresd a napilap hétfői számát!