DIÉTA

Nincs kedved edzeni? Nézd meg ezt a nőt, micsoda ereje van! - fotó

A 24 éves Tat­si­ana Kh­vitsko tör­té­nete min­denki szá­mára ko­moly ins­pi­rá­ció lehet. A csi­nos be­lo­rusz lány annak el­le­nére lett test­építő, hogy lábak nél­kül szü­le­tett. Testi fo­gya­té­kos­sá­gát a cser­no­bili ka­taszt­rófa okozta.
  • Szerző: roger

Tatsiana élete a lehető legrosszabbul indult. Anyukája az csernobili atomkatasztrófa után kaphatott sugárfertőzést és ez a terhességére is súlyos hatással volt. A kislánya ugyanis ijesztő testi rendellenességekkel született. Tatsiana-nak hiányzik mindkét lába, kezein pedig csupán négy ujj fejlődött ki.

Ráadásul nem sokkal születése után egy árvaházban hagyták a szülei, ő pedig itt tanult meg járni csonka lábain. Aztán 6 éves korában speciális műlábakat kapott önkéntesként dolgozó amerikai orvosoktól.

A kislány már akkor elhatározta, hogy soha nem fogja feladni és eléri majd amit kitűz maga elé...

Azóta 18 év telt el...

Igen, a alábbi képen Tatsiana látható! Nyoma sincs szomorúságnak, elveszettségnek, az egykori árvából boldog és csinos felnőtt nő lett.

Thank you @photos_by_bryan_e for this awesome photo

Tatsiana (@tanyakhv) által közzétett fénykép,

A lány azóta már Amerikában él. Azt mondja, az Egyesült Államokban senki sem néz rá furcsán testi fogyatékossága miatt, míg korábban Belorussziában még szoknyát sem mert felvenni, nehogy mások meglássák a műlábat.

2008-ban modern, sportolásra is alkalmas műlábakat kapott egy floridai cég jóvoltából.

Eközben a címlapon
Olyan érzés volt rájuk állni, mintha repülnék. Még sohasem futottam korábban, így ki kellett próbálnom. Szaladni kezdtem, de nem tudtam, hogy kellene megállni, úgy kellett elkapnia valakinek

- mesélte a lány, aki három hónappal később már 5 kilométert tudott futni. Azóta pedig kétszer is teljesítette a félmaratoni, tehát a 21 kilométeres távot.

PLEASE continue voting!!!!! Thank you all so very much!!!! Help get me on the cover of Runner’s World. I need your vote! http://orm.la/6koif Posted by Tatsiana G. Khvitsko on 2015. augusztus 3.

Sőt, Tatsiana azóta a fitneszre is rákapott! Szinte minden nap edz, akaraterejét pedig az edzőteremben is sokan megcsodálják. A csinos sportoló már egy testépítő versenyen is elindult. Nézd csak, milyen formás lett a sok edzéstől!

I promise, last photo from the #musclemayhem2015 !!

Tatsiana (@tanyakhv) által közzétett fénykép,

A milliókat inspiráló lányról még több fotót találsz a Daily Mail oldalán.