HŰHA

Ki­fe­csegte férje a há­ló­szo­ba­tit­ko­kat: ezt imádja az 51 éves sztár­mami

A sztár­pár­nak a férj el­mon­dása sze­rint nem túl sok unal­mas éj­sza­kája lehet.
  • Szerző: Ripost

Nicole Kidman férje egy pénteki interjúban kifecsegte a hálószobatitkaikat. Keith Urban egyenesen azt mondta feleségéről, hogy „őrült az ágyban” - írja a Daily Mail.

Az 51 éves színésznőről country énekes férje dalt is írt Gemini címmel, és szerinte a felesége „imádja” a számot. A pár már 13 éve együtt van, Urban pedig elárulta, hogy a dalszöveg a házaséletéről szól. A dalban szerepel egy olyan sor, hogy "she’s a maniac in the bed, but a brainiac in her head", ami magyarul annyit tesz: "őrült az ágyban, de zseniális  agyban".

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Urban bevallotta, hogy ezt a szöveget társszerzője, Julia Michaels kérésére írta, aki azt mondta neki, hogy jellemezze a sztárszínésznőt. Hozzátette, hogy Kidman csillagjegye ikrek, vagyis Gemini, mint a dal címe, de nem ellentmondásos a személyisége. A szám további része is intim hálószobatitkokról szól: "Kicsit balra, kicsit jobbra, ő az éjszaka közepén is felkel szeretkezni".

Kidman és Urban 2006-ban házasodtak össze Sydney-ben, két lányuk született, a 10 éves Sunday Rose és a 8 éves Faith Margaret. A színésznő előző férje Tom Cruise volt.

A sztáranyuka egyébként korábban sem titkolta, hogy szabadszellemű az ágyban, egy 2009-es interjúban azt is bevallotta, hogy szeret „furcsa szexuális fétiscuccokkal kísérletezni”.