SPORT

Nézd meg, mit műveltek a Fradi sztárok a B-középben!

Így még sosem láthattad a ferencvárosi kedvenceket. Még Szergej Rebrov fociedző is kötélnek állt.
  • Szerző: sk

Meghajtották a Fradi sztárjait a hét közepén. A keddi kupameccs után hajnalban kerültek ágyba Dibuszék, akik délelőtt már edzettek, aztán pincérnek álltak és ebédet osztottak rászorulóknak. Mindezt a Groupama Aréna B-közép lelátója alatt.

A Fradi még 2014-ben kötött megállapodást az Ökumenikus Segélyszervezettel, azóta többször osztottak ételt jótékony céllal. A PENSIO Magyarország Kft. több száz adag székely káposztájának kiporciózásában idén Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő, Leandro, Bőle Lukács, Sigér Dávid, Varga Roland, Abraham Frimpong, Marcel Heister, a vezetőedző, Sergei Rebrov, valamint Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid, Bácsi Péter, Galambos Tibor, Lisztes Krisztián, Köböl Anita, Várkonyi Attila (Dj Dominique) és Náksi Attila segített.

„Nagyon rendes és szimpatikus emberekkel találkoztunk. Megható volt látni, hogy milyen nagy örömet szereztünk nekik azzal, hogy személyesen a Fradi híres sportolói szervírozták az ételt. Remélem egy kicsit szebbé varázsoltuk a napjukat. Azt gondolom, hogy ez a kötelességünk is, hiszen abból a sok szeretetből, amelyet az emberektől, a szurkolóktól kapunk, valami ilyen formában vissza tudjunk adni egy keveset” – nyilatkozta Dibusz Dénes.