A NAP KÉPE

Nézd meg, mit mű­vel­tek a Fradi sztá­rok a B-kö­zép­ben!

Így még sosem lát­hat­tad a fe­renc­vá­rosi ked­ven­ce­ket. Még Szer­gej Reb­rov fo­ci­edző is kö­tél­nek állt.
  • Szerző: sk

Meghajtották a Fradi sztárjait a hét közepén. A keddi kupameccs után hajnalban kerültek ágyba Dibuszék, akik délelőtt már edzettek, aztán pincérnek álltak és ebédet osztottak rászorulóknak. Mindezt a Groupama Aréna B-közép lelátója alatt.

A Fradi még 2014-ben kötött megállapodást az Ökumenikus Segélyszervezettel, azóta többször osztottak ételt jótékony céllal. A PENSIO Magyarország Kft. több száz adag székely káposztájának kiporciózásában idén Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő, Leandro, Bőle Lukács, Sigér Dávid, Varga Roland, Abraham Frimpong, Marcel Heister, a vezetőedző, Sergei Rebrov, valamint Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid, Bácsi Péter, Galambos Tibor, Lisztes Krisztián, Köböl Anita, Várkonyi Attila (Dj Dominique) és Náksi Attila segített.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Szergej Rebrov vezetőedző is beszállt az ételosztásba
Szergej Rebrov vezetőedző is beszállt az ételosztásba

„Nagyon rendes és szimpatikus emberekkel találkoztunk. Megható volt látni, hogy milyen nagy örömet szereztünk nekik azzal, hogy személyesen a Fradi híres sportolói szervírozták az ételt. Remélem egy kicsit szebbé varázsoltuk a napjukat. Azt gondolom, hogy ez a kötelességünk is, hiszen abból a sok szeretetből, amelyet az emberektől, a szurkolóktól kapunk, valami ilyen formában vissza tudjunk adni egy keveset” – nyilatkozta Dibusz Dénes.

Dibusz Dénesék több száz rászorultat segítettek ki
Dibusz Dénesék több száz rászorultat segítettek ki