A NAP VIDEÓJA

Áll a bál, Ney­mar ne­ki­ment egy szur­ko­ló­nak a le­lá­tón

A Paris Saint-Ger­main 2-0-ra is ve­ze­tett a Fran­cia Kupa dön­tő­jé­ben, de a Ren­nes egyen­lí­tett, és ti­zen­egye­sek­kel meg­nyerte a tró­feát.
  • Szerző: ST

Neymar nehezen viselte a vereséget, és a szurkolók beszólásait. Az egyik drukker le akarta fotózni a brazilt, aki a telefon felé nyúlt. A kis kakaskodást követően pedig ököllel ütötte meg a szurkolót.

Neymar gólt lőtt és gólpasszt adott a kupadöntőn
Neymar gólt lőtt és gólpasszt adott a kupadöntőn
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az biztos, hogy a PSG második gólját szerző Neymar ezzel a cselekedettel nem növelte a népszerűségét a drukkerek körében.

Íme közelről is Neymar kiakadása:

“El futbolista brasileño le quitó el teléfono a un hombre que lo estaba filmando, y posteriormente los dos intercambiaron unas palabras. La estrella del Paris Saint-Germain, Neymar Jr., podría enfrentar nuevos problemas luego de que golpeara a un aficionado durante la ceremonia de entrega de premios tras la final de la Copa de Francia, que el club capitalino perdió ante el Rennes en la tanda de penales. Como se puede observar en los videos filmados por los espectadores y subidos a la Red, cuando los jugadores del PSG subían hacia el palco del Estadio de Francia de París, Neymar se detuvo para quitarle el teléfono a un aficionado que lo grababa, y posteriormente los dos mantuvieron un intercambio verbal. #neymar #brasil #futbol #aficionados #estadio #indomable “

ELINDOMABLE (@elindomabletv) által megosztott bejegyzés,