TÜZELŐÁLLÁS

Ney­mar Pá­rizsba szer­ző­dik, a hét ele­jén be­je­len­tik

Na­po­kon belül pont kerül a Ney­mar-ügy vé­gére, ha­ma­ro­san be­je­len­tik a nyár leg­na­gyobb szen­zá­ci­ó­ját az át­iga­zo­lási pi­a­con.
  • Szerző: mv

Francia és brazil sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain hétfőn vagy kedden kifizeti Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát az FC Barcelonának - írja a Metro.

Neymarnak befejeződik a barcelonai karrierje? (Fotó: GETTY IMAGES/Europress Fotóügynökség)
Neymarnak befejeződik a barcelonai karrierje? (Fotó: GETTY IMAGES/Europress Fotóügynökség)

Ha a párizsi klub valóban kivásárolja a brazil sztárt a szerződéséből, akkor a Barcának nem marad esélye őt megtartani. Egy brazil lap arról számolt be, hogy Neymar már mindenben megállapodott a PSG-vel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Metro szerint Neymar közölte a barátaival, bízik benne, hogy létre jön a nyár meglepetése, és valóban Párizsba szerződhet. A váltást erősítheti, napok óta az átigazolásról pletykálnak, és Neymar egyszer sem cáfolta a híreket.

Sőt, az Instagram-oldalán olyan képet osztott meg magáról, amellyel további kételyeket keltett barcelonai jövője kapcsán. A Radio Catalunya szerint a csatár 95 százalékban már a PSG labdarúgójának tekinthető. Neymar többek között két bajnoki címet nyert a Barcelonával, egyszer pedig elhódította a csapattal a Bajnokok Ligája trófeáját.