OLDALVONAL

Kié lesz a kö­vet­kező át­iga­zo­lási vi­lág­csúcs? C. Ro­naldo el­szólta magát

Mos­tan­tól a határ a csil­la­gos ég. A re­a­li­tás már a vissza­pil­lan­tó­ban sem lát­szik. Cris­ti­ano Ro­naldo, Leo Messi vagy más ked­véért rob­ban­ta­nak leg­kö­ze­lebb ban­kot?
  • Szerző: vav

Új dimenziót nyitott a labdarúgóbizniszben Neymar 222 millió eurós (68 milliárd forint) kivásárlása a barcelonai szerződéséből. Még fel sem ocsúdtunk a sokkból, de felvetődik a kérdés: melyik sztárfocistáé lesz a következő átigazolási rekord?

Elszabadulnak az árak az átigazolási piacon
Elszabadulnak az árak az átigazolási piacon
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kedden lesz egy éve annak, hogy a világ Paul Pogba manchesteri szerződésén sápítozott. A Manchester United új rekordot jelentő 105 millió euróért (32 milliárd forint) vásárolta vissza a négy évvel korábban némi apróért elengedett középpályást a Juventustól. Ehhez képest a múlt heti következő lépcsőfok, Neymar több mint kétszeres ára hihetetlenül nagy ugrás, és azt jelzi, hogy végképp elszabadulnak a focistákért fizetett összegek.

Neymar vételára több mint a duplájára emelte a világcsúcsot
Neymar vételára több mint a duplájára emelte a világcsúcsot

Honnan indult a számháború az 1950-es években? Vajon ki lesz a következő csúcstartó?

Napjaink két legnagyobb zsenije, Lionel Messi (Barcelona) és Cristiano Ronaldo (Real Madrid) esetében rendre felröppennek a távozásukról szóló pletykák. A portugál Európa-bajnoknál ez benne is van a pakliban. A minapi, adócsalási ügyben tett vallomásában elszólta magát:

Angliában sohasem voltak ilyen problémáim, ezért is szeretnék visszamenni oda

– idézte C. Ronaldót a Sky Sports.

Az ő mezeiket is százezrével vennék a rajongók új klubjaiknál
Az ő mezeiket is százezrével vennék a rajongók új klubjaiknál
Fotó: AFP

A napilap hétfői számában körüljárjuk a témát. Kiderül, mennyi az esély a Barca- illetve a Real-csillag klubváltására, mennyibe kerülhet a kivásárlásuk a futó szerződéseikből, de megtudhatod azt is, hogy milyen szédítő - még Neymarénál is magasabb - összegek szerepelnek több más futballsztár "árcéduláin".

Eközben a címlapon

Keresd az újságárusoknál!