OLDALVONAL

Döb­be­net a rep­té­ren, rend­őrök ro­han­ták le a sztár­spor­to­lót

Az NBA-ben pat­tog­tató D'An­gelo Rus­sell ma­ri­hu­á­nát rej­te­ge­tett ma­gá­nál. A já­té­kos klubja nem akar el­ha­mar­ko­dott dön­tést hozni.
  • Szerző: HBK

Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárja, D’Angelo Russell kellemetlen helyzetbe került: a kiváló játékost a LaGuardia repülőtéren körbevette néhány rendőr, mert a hírek szerint marihuánát rejtegetett magánál.

Fotó: Instagram

Az USA Today beszámolója szerint a 23 éves kosaras haza akart repülni New Yorkból, amikor lerohanták a rendőrök. Állítólag Russell az útra vitt magával egy kis marihuánát, amit egy üres alumínium üdítősdobozba rejtett, azt pedig a bőröndjébe tette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pechjére a csomag fennakadt a rutinellenőrzésen, de végül nem tartóztatták le, és hazarepülhetett, viszont beidézték a bíróságra.

Ha bebizonyítják, hogy a kábítószer az övé volt, akkor Russellnek részt kell vennie az NBA drogellenes programjában. Mivel ez az első esete, így bizonyára megússza eltiltás nélkül.

Russell csapata, a Brooklyn Nets egyelőre kivár az üggyel kapcsolatban.

„Tájékoztattak minket az esetről, egyelőre szeretnénk minél több információhoz hozzájutni” – jelezte a klub szóvivője.

Eközben a címlapon

A 23 éves irányító ebben a szezonban élete formájában játszott, bekerült az All-Star gálára, csapatát pedig bevezette a rájátszásba.