LOVE

Nem­zet­közi sztárba sze­rel­mes a ma­gyar szép­ség­ki­rálynő

A fi­a­tal szép­ség a ko­rona mellé a bol­dog­sá­got is el­nyerte.

A húszéves Szick Petra nyerteCipruson a Miss&Mr Grand Sea Universe szépségversenyt, ez pedig újabb bizonyíték a világ számára, hogy bizony a magyar nők a legszebbek.

EZT OLVASTAD MÁR?

Petrára a szerelem is rátalált a versenyen, amikor nem is sejtette volna. Ott ismerte meg a bolgár Voice győztesét, Tihomir Mitovot, akivel most úgy tűnik,

a távolság ellenére igazi szerelem bontakozott ki köztük.

A fiatal lány a -nak mesélt bulgáriai nyaralásáról, és arról, milyen sikereket ért el ismét.

"A sminkesemmel, Orosz Ivettel utaztunk Bulgáriába egy hétre. Ebből négy napot dolgoztunk, reklámfilmet forgattunk egy hotel számára. A munka nagyon kemény volt, éjjel-nappal dolgoztunk, de jól éreztem magam.

Jövőre ráadásul az én plakátjaimmal lesz tele Bulgária, jövő júniusban ott rendezik meg ugyanis a szépségversenyt, amit megnyertem, és aminek nem csak az arca, hanem a zsűritagja is leszek.

Petra emiatt azt tervezi, hogy fél évre felfüggeszti a főiskolai tanulmányait, de nem csak a szépségverseny miatt.

"Tihomirt, a 2014-es bolgár Voice győztesét még Cipruson ismertem meg, és ebből alakul most éppen egy komoly kapcsolat. Szerencsére a családjaink nagyon szeretnek és támogatnak minket. Egyedül az nyomja a lelkemet, hogy amikor kint voltam,

Eközben a címlapon
Tihomir egy csúnya megbetegedés miatt két hétre kórházba került, ezért nem tudtunk igazán elbúcsúzni egymástól.

A fiatal szépség elárulta, nem fél attól, hogy szintén híres kedvese esetleg elcsábul, míg nem találkoznak: a srác ugyanis a sikerei ellenére nagyon félénk és visszahúzódó, ráadásul mivel egy körben mozognak, a barátság is összeköti a két fiatalt.