KÜLFÖLD

Nemi erő­sza­kot kö­ve­tett el az is­kola réme. Ki­uta­sí­tot­ták Olasz­or­szág­ból!

Pedig a helyi csend­őr­ség fi­gyel­mez­tette a min­den olasz nor­mát fel­rúgó élet­mód­jára, ám ez nem ha­tott rá. A sze­xu­á­lis erő­szak az utolsó csepp volt a po­hár­ban.
  • Szerző: SZM

Hogy egyedül, vagy a szüleivel érkezett-e Olaszországba, az nem világos. Mindenesetre az alábbi rendőrségi képen látható immár 20 éves marokkói fiatalember az iskola réme volt.

Verekedések, lopás és minden, amit antiszociális viselkedésnek lehet nevezni az ő nevéhez is fűződött a Perugia megyei Gualdo Tadino településen.

A helyi csendőrség korábban már figyelmeztette a minden olasz normát felrúgó életmódjára, ám ez nem hatott rá. Az utolsó csepp volt a pohárban, hogy szexuális erőszakkal is megvádolták. Ekkor Perugia tartomány ügyészsége azt javasolta, hogy az előélete miatt csak úgy lehet őt megvédeni az olasz állampolgárokról, ha visszatoloncolják Afrikába.

Miután a Matteo Salvini belügyminiszter nevéhez fűződő törvény ezt ma már lehetővé teszi, a bevándorlási hivatal munkatársai repülőre ültették és meg sem álltak vele a marokkói Casablancáig.

Forrás: Perugiatoday