POLITIK

Né­meth Szi­lárd: Szél Ber­na­dett Soros zse­bé­ben van

Nem­zet­biz­ton­sági bi­zott­sági tag­sá­gá­val "vissza­élve" pró­bált bi­zal­mas in­for­má­ci­ó­kat ki­kérni a "Soros-terv­ről" és a "Soros-há­ló­zat­ról" az Al­kot­mány­vé­delmi Hi­va­tal­tól az LMP-s Szél Ber­na­dett - nyi­lat­kozta az Or­szág­gyű­lés nem­zet­biz­ton­sági bi­zott­sá­gá­nak fi­de­szes al­el­nöke csü­tör­tö­kön.
  • Szerző: Ripost

Németh Szilárd szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy Szél Bernadett "Soros zsebében van". A fideszes politikus szerint ráadásul nemcsak Szél Bernadett, hanem egész pártja.

Szél Bernadett
Szél Bernadett

A politikus bemutatta Szél Bernadettnek a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnökének, Molnár Zsoltnak írt levelét. Ebben a levélben az LMP-s politikus leírta: kezdeményezte a titkosszolgálatoknál, hogy adják ki azokat a dokumentumokat, amelyeket a testület decemberi - az ott elhangzó bizalmas információk miatt - zárt ülésén mutattak be a szolgálatok. Erre viszont azt a választ kapta, hogy azokba kizárólag a testület tekinthet be, egyedül Szél Bernadett nem - ismertette Németh Szilárd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kormánypárti politikus felháborítónak nevezte, hogy Soros György "migránssimogató" civil szervezeteihez kötődő Szél Bernadett a nemzetbiztonsági bizottság tagja lehet.

Nyomatékosította: amíg Szél Bernadett a "Soros-tervről" titkosszolgálati információkat akar kiszivárogtatni, addig nem járulnak hozzá ahhoz, hogy részt vegyen az ülésen. 

Németh Szilárd hozzátette: bár már meghívták, Soros György még nincs ott a nemzetbiztonsági bizottság ülésén,

de az emberei már bent ülnek.
Eközben a címlapon

Németh Szilárd kiemelte: Magyarország nyomás alatt van.Példaként említette az ENSZ-dokumentumban megfogalmazottakat, továbbá hogy legutóbb a migráció kapcsán a belga miniszterelnök Magyarország, és a V4-es országokkal szembeni fenyegetését.

Németh Szilárd
Németh Szilárd

Ez is azt jelzi, hogy van "Soros-terv", amelyet nemcsak Brüsszelből, hanem Magyarországon is végre akarnak hajtani - vélekedett a kormánypárti politikus. Szerinte: a hazai ellenzék, köztük 'Szél Bernadették", ha hatalomra kerülnének lebontanák a kerítést, migránsok millióit engednék be Afrikából és Ázsiából. Ahhoz pedig, hogy ezeket az embereket eltartsák az emberek nyugdíjának elvételével és adóemelésekkel helyeznének át pénzeket - mondta Németh Szilárd.

A fideszes politikus leszögezte: a magyar emberek ezt nem akarják. A magyar emberek a népszavazáson és a nemzeti konzultáción is nyilvánvalóvá tették, hogy ne a migránsokkal, hanem a magyar emberek jövőjével foglalkozzon a kormány - emelte ki Németh Szilárd.