SZTÁRVADÁSZ

Le­bu­kott Né­meth Kris­tóf: Ti­los­ban par­kolt au­tó­já­val!

Va­sár­nap dél­után ké­szí­tette a kínos fotót a Ri­post egyik ol­va­sója a sztár­szí­nész­ről. Né­meth Kris­tóf egy gyors­ét­te­rem­ben vá­sá­rolt ételt, mind­eköz­ben sza­bály­ta­la­nul par­kolt au­tó­já­val.
  • Szerző: P.D.

Olvasónk arra lett figyelmes, hogy a neves színházigazgató fekete terepjárójával felhajtott a járdaszegélyre, ráadásul buszmegállóban parkolt, ahol útfelfestés is jelzi: szabálytalan megállni és várakozni. Mindez Budapest forgalmas csomópontján, a Széll Kálmán téren történt.

Fotó: Markovics Gábor

"Kristóf tilosban parkolt, majd az onnan körülbelül száz méterre lévő gyorsétterembe ment be. Végig telefonált. Legalább öt-hat perc telt el, mire kijött a helyről, és elhajtott" – mondta lapunknak L. Roland, aki mobiltelefonjával készített pár fotót a kínos esetről. Természetesen jár neki a 15.000 Ft!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: Ripost)
(Fotó: Ripost)

Megkerestünk egy közlekedési szakértőt, aki szemügyre vette a képeket.

"A sárga fűrészvonal a menetrend szerint közlekedő autóbusz- vagy trolibuszjárat megállóhelyét, illetőleg taxi állomását jelzi. Erre az útburkolati jelre más jármű is ráhajthat, de megállni és várakozni nem szabad" – mondta lapunknak a szakértő, aki szerint több tízezer forintos bírságra számíthat a színész. Különösen azért, hiszen a téren több térfigyelő kamera is rögzíthette az esetet.

Kíváncsiak voltunk, mi a magyarázata a történtekre Németh Kristófnak!

Ha szeretnéd megtudni, mit mondott a színész, a napilap keddi lapszámából megtudhatod!