LELKIZŐ

Élő adás­ban ér­zé­ke­nyült el sza­kí­tása miatt a ma­gyar sztár!

A szí­nész a na­pok­ban je­len­tette be, hogy más­fél év után véget ért a kap­cso­lata ked­ve­sé­vel. Most a Fem3 Ca­fé­ban be­szélt a nehéz idő­szak­ról.

Másfél év után a közelmúltban ért véget Németh Kristóf és fiatal kedvese, Adler Judit szerelme. A szakítást nem Kristóf kezdeményezte, ezért az elválás különösen nehéz a színész számára, aki a péntek délelőtti a Fem3 Caféban vallott őszintén az érzéseiről.

Amikor a műsorvezető, Mádai Vivien rákérdezett, hogyan érzi magát mostanában, és megjegyezte, hogy Kristófnak láthatóan szomorú a tekintete, a színész kis híján elsírta magát.

EZT OLVASTAD MÁR?
Nem ilyen szoktál lenni

- jegyezte meg Mádai, mire a színész elárulta, hogy még mindig nagyon nehéz megemésztenie a történteket.

Kristóf és Judit már az esküvőt tervezték.
Kristóf és Judit már az esküvőt tervezték.
Fotó: Markovics Gábor

"Ez még megérint. Nyilván ez egy friss dolog, nem én akartam ezt így, ezért nem olyan egyszerű" - jelentette ki Németh Kristóf.

Hozzátette, korántsem szeretne haknizni a szakításával, egyszerűen a barátai társaságában próbálja túltenni magát a történteken. Sportolni, vacsorázni és vidékre jár velük annak érdekében, hogy ne omoljon össze.

"Most igyekszem rengeteget sportolni, és a szakmai céljaimra koncentrálni. Emellett a gyermekemre és a családomra fordítom az időmet."

Eközben a címlapon

Kristóf elárulta, a műsor előtt Joshi Bharattal is összefutott, akivel megölelték egymást. A műsorvezető jó tanáccsal is szolgált Kristóf számára: szerinte nem mindig az embereken múlik az, hogy mi történik az életükben, ez a szakítás pedig talán egy lehetőség ahhoz, hogy idővel megtalálja azt, aki egy életre a társa lesz majd.