SZTÁRDZSÚSZ

Itt az igaz­ság a ma­gyar so­ro­zat­sztár sza­kí­tá­sá­ról

Bár csak most de­rült ki, hogy sza­kí­tott Né­meth Kris­tóf és sze­relme, Adler Judit, va­ló­já­ban hó­na­pok óta nem éltek együtt.
  • Szerző: BUSTER

Mint az a minap nyilvánosságra került, a szerelmesek másfél év után döntöttek úgy, hogy nem folytatják tovább a kapcsolatukat. Pedig nemrég még esküvőről szóltak a hírek.

Nem akart tovább titkolózni Németh Kristóf és párja, ezért úgy döntöttek: nyilvánosságra hozzák, hogy véget ért a kapcsolatuk.A színész és élettársa hónapokkal ezelőtt szétköltöztek, és jelenleg a szakítást próbálják feldolgozni. Kristóf azonban tudja: még bármennyire is fáj az elválás, ezúttal nem akar bezárkózni, ahogyan azt válása idején tette.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

„Nagyon nehéz még mindig múlt időben beszélni rólunk. De tény, hogy hónapokkal ezelőtt leültünk és megbeszéltük, hogy nem folytatjuk tovább a kapcsolatunkat, ekkor külön is költöztünk. Egyszerűen azt éreztük, hogy megváltoztak az érzéseink egymással szemben. És igen, titkoltuk, hogy gond van közöttünk, de most már úgy érezzük: jobb beszélni arról, ami történt. Most mindketten próbálunk talpra állni, hiszen gyönyörű volt a szerelmünk. Furcsa, hogy ez már nincs így”

– mondta Kristóf, aki lapunknak elárulta: ő volt az, aki kezdeményezte a szakítást, noha mindketten érezték, hogy egy ideje nem a régi a kapcsolatuk.

A szívbemarkoló interjú további részleteit elolvashatod a napilap pénteki számában.