HŰHA

Németh Kristóf kitálalt a parkolási botrányáról

A színész végre megszólalt az ügyben, és kiderült, nem ez az első alkalom, hogy ilyen helyzetbe került.
  • Szerző: Ripost

Németh Kristóf végre megszólalt a parkolási botrányával kapcsolatosan. A  színészt a belvárosban fotózták le, miközben rokkantkártyával parkolt. Most a Mokkában fejtette ki véleményét, mert bár a Billy Elliot musical kapcsán hívták be a műsorba, az elmúlt napok botrányának megemlítése kikerülhetetlen volt.

A színész elmondta, a rokkantkártya az édesanyjáé, aki a tizenhárom évvel ezelőtti stroke-ja következtében maradandó egészségkárosodást szenvedett, ezért jogosult az igazolványra.

"Nem szeretnék magyarázkodni, kamutörténetekkel előállni. Mi a rokkantkártyát akkor használjuk, amikor jogosultak vagyunk rá" - reagált Németh Kristóf a vádakra.

A színész elmondta, nem is olyan régen szintén volt problémája az igazolvány miatt. Egy bevásárlóközpont parkolójában tették le az autót, majd édesanyjával külön-külön vásárolni indultak a plázán belül. 

"Bevásárlótáskákkal mentem az autóhoz, hogy bepakoljak, és már akkor ott állt néhány rendőr. Megkérdezték, hogy a kártyára jogosult személy, vagyis az édesanyám hol van, mondtam, hogy bent a bevásárlóközpontban.

Ezek után háromnegyed órán át rendőri felvezetéssel kerestük édesanyámat, hogy ne legyek rabosítva

- árulta el a színész, aki hozzátette, jobban örülne, ha lesifotók helyett máskor inkább odamennének hozzá az emberek az aggályaikkal, mielőtt címlapsztorit készítenek egy vélt vagy valós történetről.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?