HŰHA

Nem­csák Ká­roly­nak elege lett a csa­lók­ból

A tár­su­lat tag­jai jó ideje je­lez­ték már a kö­zös­ségi oldal felé, hogy il­le­ték­te­le­nek bi­to­rol­ják a te­át­rum nevét, de eddig semmi sem tör­tént az ügy­ben.
  • Szerző: Buster

Éppen a egy korábbi cikke nyomán derült ki, hogy valaki visszaélve a József Attila Színház nevével, álprofilt üzemeltet a Facebookon, amivel komoly károkat okoz a teátrumnak. A közösségi oldal ugyanis elsődlegesként nem az eredeti oldalukat dobja fel a netezőknek. A színház és a színészek többször jelentették a Facebook felé a problémát, de érdemleges választ nem kaptak. Nemcsák Károly az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz a témában:

Fotó: Markovics Gábor

"Fontosnak tartjuk, hogy hiteles információkat osszunk meg a közönségünkkel. Igyekszünk minél több kulissza információt, videó tartalmat feltenni a színház hivatalos közösségi forumára, mert úgy tapasztaljuk, szeretik a nézők.

Roppant bosszantó, hogy valaki visszaél a nevünkkel. Rontja a hitelünket

– mondta lapunknak a színház igazgatója, aki bízik benne, hogy összefogással hamarosan elérhetik, hogy senki ne bitorolja tovább a színház nevét az illegális oldal.