BOZÓT

Nem­csak di­á­kok, nyug­dí­ja­sok pén­zét is el­tün­tette az MSZP-s po­li­ti­kus

Újabb rész­le­tek de­rül­tek ki a di­á­kok pén­zé­vel sef­telő, őket ki nem fi­zető, elő­ze­tes le­tar­tóz­ta­tás­ban lévő szo­ci­a­lista po­li­ti­kus­ról, Gyur­csány Fe­renc "ház­ügy­véd­jé­ről". Czeg­lédy Csaba fil­lé­re­kért dol­goz­ta­tott nyug­dí­ja­sok pén­zét is el­tün­tette.
  • Szerző: Ripost

A módszer még durvább volt, mint a meglopott diákok esetében. Még annak a pénznek a jelentős részét, durván egyharmadát(!) eltüntették Czeglédy cégei, amiért kínnal-keservvel megdolgoztak az egy kis plusz jövedelemre vágyó nyugdíjasok. A végén meg már egyáltalán nem fizettek!

A Vas megyei vaol.hu most a  szombathelyi 78 éves Vizner Endre példáján mutatta be, hogyan is működött a diákokat és nyugdíjasokat egyaránt megkárosító politikai "piszkospénzeket" termelő rendszer. Amelynek hasznából a jelek szerint nemcsak az MSZP-nek, de Gyurcsányéknak is jutott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 78 éves Bandi bácsi az előzetes letartóztatásban ülő szocialista politikus és ügyvéd Czeglédy Csaba Rébusz iskolaszövetkezeténél talált munkát magának.

A nagyon szerénynek mondható, még mezőgazdasági idénymunkások esetében is alacsony órabérért, 750 forintért szerződtették, de még ebből a pénzből is jócskán leemeltek a diákok pénzét is gátlástalanul megcsapoló cégnél, 250(!) forintot vontak le tőle.

A 78 éves nyugdíjas így végül csak 500 forintot kapott meg a nehéz fizikai munkával megszolgált pénzből...Pedig  ennyire idős emberként rakodómunkás volt a Praktikerben, gyárakban és egy vámárut kezelő cégnél.

Az egyik munkahelyen kiderült, hogy ők óránként 2100 forintot fizetnek a bácsi után. Vagyis minden egyes végigdolgozott órával 1600 forintot keresett a korrupt szocialista politikusnak, míg ő csak 500-at kapott...

A 78 éves férfi szerettei képét mutatja. Értük dolgozott.
Foto: VAOL.HU
A 78 éves férfi szerettei képét mutatja. Értük dolgozott. Foto: VAOL.HU
Ráadásul a legutolsó időszakban már az összes pénzt lenyúlták a gátlástalan szocialista politikus és emberei, Bandi bácsi a végén egyáltalán nem kapott fizetést.

Mint ismeretes rendszeres pénzmozgás volt a Gyurcsány család cégei, illetve a letartóztatott Czeglédy Csaba diákok és nyugdíjasok pénzeit eltüntető vállalkozásai között, mindez a tiltott pártfinanszírozás gyanúját veti fel.

Eközben a címlapon

Az elmúlt héten a FIDESZ kezdeményezésére parlamenti határozat született, hogy a kormány magára vállalja a becsapott diákok kártalanítását. A határozatot a későbbiekben valószínűleg a becsapott nyugdíjasokra is kiterjesztik,