NÍNÓ

Nem várt for­du­lat a zagy­va­ré­kasi anya­gyil­kos­ság ügyé­ben

Elő­ze­tes le­tar­tóz­ta­tásba he­lyez­ték azt a 14 éves lányt és 16 éves ba­rát­ját, aki­ket azzal gya­nú­sí­ta­nak, hogy meg­öl­ték a lány édes­any­ját. De még nem bi­zo­nyí­tott, hogy ket­ten gyil­kol­tak.

Ahogy a is beszámolt róla, 96 késszúrással megöltek egy zagyvarékasi édesanyát, a gyilkossággal az asszony lányát és annak barátját gyanúsítják. A fiú anyja az Indexnek viszont azt mondta, hogy szerinte csak a lány szurkálta össze az nőt. A lány ügyvédje nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban. Azt sem mondta meg, hogy védence elismerte-e tettét, csupán az előzetes letartóztatás tényét erősítette meg.

Lehet, hogy nem is szúrt a 16 éves fiú? (Fotó: police.hu)
Lehet, hogy nem is szúrt a 16 éves fiú? (Fotó: police.hu)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 16 éves fiú édesanyja az alábbiakat állította: a fiatalok néhány hete, január elején ismerték meg egymást. A meggyilkolt édesanya általában minden fiútól tiltotta a lányát. A fiú hétfőn este állítólag azért ment el a házukhoz, hogy megpróbáljon dűlőre jutni párja anyjával. Amikor megérkezett, a fiú anyja szerint a lány elgáncsolta az anyját, majd egy konyhakéssel összevissza szurkálta. A fiú csak annyit mondott:

mit csinálsz, ba***d meg?

A nő közben folyamatosan a lánya nevét hajtogatta. Miután meghalt, a lány azt javasolta, hogy menjenek szexelni, amibe a barátja belement. Kedden reggel együtt indultak az iskolába Szolnokra. A fiú saját szobájában rejtette el a konyhakést. A lányt a rendőrök kedden, a fiút szerdán vették őrizetbe. Az asszony annyira hisz fia ártatlanságában, hogy már Facebookon is erről biztosítja kisfia barátait.

Meg van győződve fia ártatlanságáról az édesanya (Forrás: Facebook)
Meg van győződve fia ártatlanságáról az édesanya (Forrás: Facebook)