LOVE

Nem tagad to­vább: Karda Bea be­val­lotta nagy tit­kát!

Az éne­kesnő eddig ta­gadta, hogy ismét oltár elé állna. Ám most végre be­is­merte, hogy 39 év után, idén újra meny­asszony lesz, és hoz­zá­megy fi­a­ta­labb ked­ve­sé­hez.
  • Szerző: The_M

Hosszú hetekkel ezelőtt Som Lajos a -nak jelentette be, hogy egykori felesége, Karda Bea férjhez megy. Mindezt azonban többször is dühösen tagadta az énekesnő. Most viszont beismerte, hogy valóban az oltár elé áll idén Lacival, akivel évekkel ezelőtt ismerkedett meg az interneten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Többször megfordult már a fejünkben, hogy összeházasodunk, és a hatéves kapcsolatunkat megkoronázzuk egy gyönyörű esküvővel. Még nincs kitűzve a pontos időpont, bár azt érzem, valami nagy meglepetésre készül

- mesélte Bea a Best magazin hasábjain.

(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy neki ugyan nem számít a papír, de mindennél jobban vágyik arra, hogy végre legyen egy normális esküvője. Csaknem negyven évvel ezelőtt ugyanis szörnyű körülmények között ment hozzá Som Lajoshoz. Többször el kellett halasztaniuk a nagy napot, majd az időjárás és egy haláleset is beárnyékolta a házasságkötésüket.