SZTÁRDZSÚSZ

Varga Vik­tor és Cin­thya ki­tá­lal­tak az es­kü­vő­jük­ről

Fel­hőt­len a bol­dog­ság Varga Vik­tor és Cin­thya Dic­ta­tor kö­zött, de a hír, mi­sze­rint há­za­sod­nak, nem igaz. Soha ilyen sze­rel­me­sek nem vol­tak egy­másba, mint most, de es­kü­vői ter­veik oly­annyira tá­vo­liak, hogy még le­ány­ké­rés sem tör­tént.
  • Szerző: P.J

„Egyszer a múltban megkértem Cinthya kezétkezdte Viktor a magyarázatot a -nakde az nagyon régen volt, azóta több szakításon is túl vagyunk, így nem érezném fairnek, hogy úgy tegyünk, mintha még mindig jegyben járnánk. Ha eljön az ideje, akkor természetesen újra letérdelek elé, de ezt szeretném meghitten, személyre szólóan megtenni, és nem a rivaldafényben.”

Fotó: Szabolcs László

Az esküvői álhír azért érinti érzékenyen a fiatal szerelmespárt, mert nem szeretnék, ha a kapcsolatukat egy nem kívánt nyomás árnyékolná be.

„Eddig mindig szakítás lett a vége annak, amikor az egész esküvői témakör szóba került, és ezt most nagyon nem szeretném. Jó lenne, ha maradhatnánk egyszerűen csak úgy boldogok, ahogy jelenleg vagyunk, és mindenki leszállna a témáról.” – mondta Cinthya a -nak, amiben szerelme, Viktor csak megerősíteni tudta. „Annyi szép és jó dolog történik amúgy is az életünkben, amikről szívesen beszélünk, de szeretnénk ezennel mindenkit megkérni arra, ha egy kicsit is szeretnek minket, akkor a magánéletünket meghagyják nekünk, hagy legyünk boldogok”zárta le a témát Viktor.