SZTÁRDZSÚSZ

Nem hi­szed el, kivel köl­tö­zik kül­földre Gesz­tesi Ká­roly!

A szí­nészt egy iz­ra­eli szín­ház ve­ze­té­sére kér­ték fel, ezért jó eséllyel nem­so­kára el­hagyja Ma­gyar­or­szá­got. Sőt, azt ter­vezi, hogy egy jól is­mert kol­lé­gá­ját is ma­gá­val viszi.
  • Szerző: MMB.

Gesztesi Károly állapotáról számos riasztó hír megjelent már, de végre érkezett egy jó is! Ő maga mondta el a a hot! magazinnak:

"Nincsen semmi bajom, nincs kapuzárási pánikom. Tényleg jól vagyok. Bár nap mint nap tapasztalom, hogy itthon valamiért imádnak az emberek, lehet, hogy hamarosan elhagyom Magyarországot.

Kaptam egy szerződést, amit ha aláírok, akkor egy évre Izraelbe költözök" – árulta el a színész, aki tovább részletezte a külföldi felkérést.

Egy nagy szabású, hatvan előadásból álló szuperprodukció vezetője leszek. Ebben az esetben a Jóban Rosszban sorozatból megismert Tamás atyát, vagyis Száraz Dénes barátomat is magammal viszem, akit nagyon jó színésznek tartok.

A kissé ellentmondó korábbi nyilatkozatokra utalva ezt mondta:

"Igen, nemrég úgy volt, hogy Tenerifére utazom pihenni, de most Izrael fontosabb lett" – nyilatkozta Liptai Claudia exférje,aki,  saját állítása szerint, idehaza sorra utasítja vissza a felkéréseket.  

"Jólesett, amikor nemrég felkértek, hogy legyek az egyik tehetségkutatóban a zsűri elnöke, de nem mentem. Egy másik tévétársaság is állandóan hív, ők bármilyen műsorban szívesen látnának. Legutóbb egy tizenkét részes, saját gyártású sorozat főszereplőjének kértek fel, de azt sem vállaltam..."
(Fotó:TV2)
(Fotó:TV2)