KÜLFÖLD

Csa­ládi hor­ror az örök­sé­gért: durva, mit mű­velt a pénz­éhes férj

Hát­bor­zon­gató gyil­kos­ság tör­tént. A pénz­éhes és ke­gyet­len apa 9 éves kis­lá­nyára akarta fogni a bűn­cse­lek­ményt. Ilyen sztori nincs, de mégis van!

Red Colvin brutális módon meggyilkolta a feleségét, Shele Danisht.

Az üzletasszonynak 4 millió dolláros vagyona volt, a férfi nem keresett pénzt, amikor összeházasodtak. A kapcsolat már évek óta  megromlott közöttük, de nem váltak el – írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiderült: a nő ki akarta zárni a férfit a végrendeletéből, már az ügyvéddel is megbeszélt egy találkozót, de a találkozóra végül nem kerülhetett sor.

A nő holttestét kislányuk, Anna találta meg a fürdőkádban.  Akkor azt hitték, hogy a nő megfulladt. A gyilkosság  évekkel később derült ki.

A férfi akkor lett gyanús, amikor fizetett valakinek, hogy elvegye a lányát feleségül, hogy ilyen módon ő hozzá férhessen volt felesége vagyonához.

Kilenc évvel a felesége halála után a bíróság gyilkossággal vádolta meg Colvint. 

Eközben a címlapon

Ekkor a kegyetlen férfi kislányára akarta fogni a gyilkosság elkövetését. De még ez sem volt neki elég! Mivel a gyerekek felügyeleti jogát az apai nagyszülők gyakorolták, a férfi saját szüleit is meg akarta ölni, hogy ilyen módon vissza szerezze a gyerekek felügyeleti jogát.

Amikor végül letartóztatták, kiderült, hogy a munkatársai is rettegtek tőle.