FÜLES

Ne­ki­es­tek Meg­han her­ceg­né­nek: pusz­tán szá­mí­tás­ból si­mo­gatja foly­ton a hasát?

Csak szí­nész­ke­dik, vagy más miatt si­mo­gatja foly­ton nö­vekvő po­cak­ját Meg­han her­cegné?
  • Szerző: Ripost

Mióta bejelentették, hogy Meghan hercegné gyermeket vár, nincs olyan nyilvános szereplés, ahol ne simogatná az egyre kerekedő pocakját. Az embereket pedig egyre jobban érdekli, miért teszi mindezt.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az internet népe a különböző fórumokon jószerével egymás torkának ugrott, az egyik tábor szerint ugyanis pusztán színészkedik és számításból téved a keze a hasára, mások szerint azonban akaratlanul is a kötődését fejezi ki születendő gyermeke felé.

Fotó: AFP

A Daily Mail szakértők segítségével próbálta megfejteni a rejtélyt. Katharine Graves hipnózis szülészeti szakértő szerint mindez pusztán biológiai kérdés. A nők szeretnek hozzáérni a babájukhoz, még akkor is, ha az még csak a méhükben növekszik. Az egészért az oxitocin hormon a felelős, ugyanis ez segít a baba és a mama közötti kötődés kialakulásában.

Fotó: AFP

Pszichológusok és gyermekorvosok véleménye szerint pedig akaratlanul is a babát védi. Az bizonyított tény, hogy a méhen belül is hallanak a babák és reagálnak is az ingerekre. Meghant pedig mindig rengeteg ember veszi körbe, a fotósok is nagy zajt csapnak, ezért próbálja óvni a kicsit. Aki emellett valószínűleg sokat mozog is a hangok miatt.