TÜZELŐÁLLÁS

Száj­zár az NB I sztár­ján, a fe­le­sége bo­rí­tott he­lyette

Gróf Dávid nem be­szél­het, mert nem hosszab­bí­tott szer­ző­dést. A szur­ko­lók ki­cse­lez­ték He­ming­wayt.
  • Szerző: vav

Nem hosszabbította meg a 2019 nyarán lejáró szerződését, ezért George F. Hemingway Honvéd-tulajdonos nem engedi nyilatkozni Gróf Dávidot - állítja a szurkolók által az év legjobbjának választott, a Nemzeti Sportnál az ősz csapatába sorolt kapus felesége.

Grófot az év legjobb Honvéd-játékosának járó Bozsik József-díjjal jutalmazták a kispesti szurkolók
(Fotó: Kispesti Futball Ház/Kimmel Photo)
Grófot az év legjobb Honvéd-játékosának járó Bozsik József-díjjal jutalmazták a kispesti szurkolók (Fotó: Kispesti Futball Ház/Kimmel Photo)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Honvéd bajnok, válogatott kerettag kapusa élete formájában véd. Télen külföldre igazolhat; török, brit és amerikai klubok érdeklődnek iránta – de akár maradhat is Kispesten. Erről nem a szerződéshosszabbítás elhúzódása miatt a nyilatkozatoktól eltiltott játékos, hanem a felesége mesélt a Kispest-Honvéd szurkolói blognak.

Dávid szerződése nyáron lejár; jó pár hónapja fel lett neki ajánlva a hosszabbítás. Egyelőre nem írta alá a szerződést, Hemingway úr meg valamiért a fejébe vette, hogy aki nem ír alá, az nem nyilatkozhat.

Pedig marketing szempontból jól járna vele a Honvéd, mert én tudom, hogy nem csak a Honvéd-szurkolók körében népszerű, a klubon kívül is sokan szeretik"

– mondta a kapus felesége, Gróf-Komsa Klaudia.

A kézilabdázónő elárulta, hogy a férje csak külföldre, ott is a magyarnál nívósabb bajnokságba menne, itthon csak a Kispest jöhet szóba nála.

Eközben a címlapon

A rendhagyó interjú teljes egészében itt olvasható el:

A szurkolói szavazatok alapján Gróf Dávid lett a 2018-as naptári év legjobb játékosa. A Honvéd szurkolói között nagy... Közzétette: KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB – 2018. december 19., szerda

Grófék egyébként a napokban segítettek a Honvéd-szurkolók egyik jótékonysági akciójában is: húsz zsáknyi gyerekruhát és egy óriási halom játékot vittek a Kispesti Családsegítő Szolgálatnak.