A NAP VIDEÓJA

Bal­hés sztár jött az NB I-be, ma­gya­rul üzent a ko­rábbi Bun­des­liga-ász

Dár­dai baja is meg­gyűlt már a Hert­há­nál a most Kis­pestre iga­zolt Ben-Hat­i­rá­val. Nem csak a pá­lyán ér­de­mes fi­gyelni rá.
  • Szerző: vav

Másfél éves szerződést kötött a Budapest Honvéd labdarúgócsapatával Änis Ben-Hatira.

Új esélyt kap Kispesten a német foci fenegyereke (Fotó: honvedfc.hu)
Új esélyt kap Kispesten a német foci fenegyereke (Fotó: honvedfc.hu)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A német színekben U21-es Európa-bajnok, tunéziai válogatott támadó középpályás a Bundesligában többek között a Hamburg, a Hertha, az Eintracht Frankfurt és a Darmstadt játékosa volt. A német élvonalban 101 mérkőzésen 15 gólt és 12 gólpasszt jegyez, a Bundesliga kettőben 47, 7, 7 a mérlege - olvasható a kispestiek honlapján. Legutóbb tavaly májusig a tunéziai Esperance gárdáját erősítette.

Dárdai elküldte, miután Ben-Hatira behúzott egyet a csapattársának, Weisernek
Dárdai elküldte, miután Ben-Hatira behúzott egyet a csapattársának, Weisernek

A pályafutása során több balhés ügy miatt is címlapokra került focistával - akit korábban Dárdai Pál küldött el a Herthától - kapcsolatban a Honvéd megjegyzi:

Természetesen klubunk is tisztában van Änis Ben-Hatira múltjával, tudunk a korábbi, kisebb és nagyobb viharokat kavaró történetekről, a Budapest Honvéd azonban labdarúgóként tekint Änis Ben Hatirára,

és úgy gondoljuk – ahogy a bundabotránya után Davide Lanzafame – a tunéziai-német középpályás is

megérdemel egy újabb esélyt. Ezt az esélyt pedig megkapja klubunktól,

bízunk és hiszünk benne, és a játékossal az élen mindenki azért dolgozik, hogy Änis Ben-Hatirának a pályán mutatott teljesítményéről beszéljenek az emberek.

Eközben a címlapon
Pókember-maszkban ünnepelte a góljait Berlinben
Pókember-maszkban ünnepelte a góljait Berlinben

Ben-Hatira a rövid bemutató videója végén magyarul üzent a szurkolóknak:

Änis Ben-Hatira: Honvéd Örömmel jelentjük be klubunk harmadik téli igazolását: a Budapest Honvéd FC másfél éves szerződést kötött Änis Ben-Hatirával, akit sok szeretettel köszöntünk, és sikeres pályafutást kívánunk neki a Honvéd színeiben! Hajrá, Honvéd! Csak a Kispest!  Kapcsolódó cikkünk https://bit.ly/2RZs1GQ Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2019. február 12., kedd