OLDALVONAL

Hal­lás­sé­rül­te­ket ha­gyott ott: ez a kül­földi edző jön az NB I-be

Pár nap­pal az Eu­rópa-baj­nok­ság előtt mon­dott le az olasz vá­lo­ga­tott élé­ről. Min­dent a ma­gyar ka­lan­dért.
  • Szerző: vav

Három nappal a hallássérültek labdarúgó Európa-bajnoksága előtt mondott le az olasz válogatott szakvezetője. A sietség oka a krétai torna vasárnapi rajtja előtt: Alessandro Recenti a Budapest Honvéd pályaedzője lett a múlt héten kinevezett, a szintén kalandos múltú Giuseppe Sannino segítőjeként. A 36 éves Recenti korábban a svájci Sionnál dolgozott több poszton. A Facebookon már a Honvédot jelöli meg munkahelyeként.

A hallássérültek válogatottja előtt Svájcban dolgozott
A hallássérültek válogatottja előtt Svájcban dolgozott
Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az NB I legutóbbi szezonjában negyedik, kupadöntős kispestiek új olasz vezetőedzőjét múlt kedden nevezték ki. Sannini elődjével, Supka Attilával együtt az egész stábja – Híres Gábor pályaedző és Lőrincz Ábel videoelemző mellett a Honvédot hét-hét évig kapusként majd kapusedzőként szolgáló Tóth Iván is – távozni kényszerült.

E' partita la spedizione della Fssi per gli Europei di calcio, che si svolgeranno a Creta dal 2 al 15 giugno. La... Közzétette: FSSI - Federazione Sport Sordi Italia – 2019. május 30., csütörtök

Olasz sajtóhírek szerint Sannino kollégájaként a több olasz csapatban szerepelt egykori szerb válogatott Vlada Avramov foglalkozik majd a kispesti kapusokkal.

Eközben a címlapon