HŰHA

Sorsdöntő vallomás került elő, így ölhették meg a legendás színésznőt

A West Side Story-ból ismert színésznőt saját férje gyilkolhatta meg 37 évvel ezelőtt, erre pedig egyre több a bizonyíték.
  • Szerző: Ripost

Végre megoldódhat a híres színésznő, Natalie Wood nyolcvanas években történt halálának rejtélye. Egy szemtanú ugyanis pontos magyarázattal szolgálhat a történtekre - írja a Daily Mail.

"Úgy hiszem, Robert Wagner volt Natalie Wood gyilkosa" – magyarázta a Fatal Voyage (Fatális utazás) című dokumentumfilmben Dennis Davern, aki 1981 novemberében annak a hajónak a kapitánya volt, amiről a színésznő a vízbe esett, és meghalt.

Ezzel a kishajóval kirándult három hollywoodi sztár: a most 75 éves Christopher Walken, a 87 éves Robert Wagner és neje, az akkor 43 éves Natalie Wood, de a West Side Story-ból ismert színésznőt hajnalban holtan találták. Csak hálóinget viselt, amikor a Catalina-sziget közelében a testét a jéghideg vízből kiemelték.

Az eset idején Marilyn Wayne is a hajón volt. Pénteken derült ki a dokumentumfilmből, hogy a tragédia idején a fedélzeten tartózkodott, és egy nő segélykiáltásait hallotta, szerinte legalább 20 percig fuldokolhatott a színésznő. A most 70 éves nyugdíjas tőzsdeügynök elmondta, hogy barátja próbált segítséget kérni a kikötőben, de semmi sem történt. Sőt, 2011-ben Wayne már arról is beszámolt, hogy a rendőrség semmibe vette a feljelentését és arra is felszólították, hogy „hallgasson”.

A Los Angeles-i vízimentők kapitánya pedig még egy sokkoló részletet elárult. A holttestet ő húzta ki a vízből, és szerinte a férj még meg tudta volna menteni Woodot, ám semmit sem tett.

A halottkém szerint fulladás okozta Wood halálát, de holttestén zúzódások is voltak. Özvegye máig tagadja, hogy ő lökte volna a tengerbe az úszni nem tudó színésznőt, azt viszont sosem cáfolta, hogy aznap is veszekedtek, és ő látta utoljára. A rendőrség a nyomozást idén februárban indította újra, a gyanúsítottjuk Robert Wagner, de még nem hallgatták ki.

És ezeket olvastad már?